RockShock

Internetový rockový magazin

Judas Priest, Saxon, Uriah Heep – Metal Masters Tour 2024 v O2 areně

Text: Viktor Loukota

Priest is back! Metal Masters Tour 2024 je výsledkem spolupráce trojice předních zástupců legendární britské metalové elity působící na scéně již od roku 1969. Jedna stage, trojí zásah.

Hlavní hvězdou metalového klání budou samozřejmě birminghamští JUDAS PRIEST, kteří po šesti letech vypustili 8. 3. 2024 do světa své již devatenácté studiové album Invincible Shield, jež jasně prokazuje neskutečnou integritu, s jakou jim v žilách stále koluje ocelová krev. Nic není zadarmo a příběh se píše dál. Spolu s novou deskou představili i videoklip k titulní skladbě Invincible Shield.

Podobně na tom jsou i yorkshirští SAXON jakožto další zástupci NWOBHM, již společně v čele s leaderem Biffem Byfordem také v tomto roce vydali nové studiové album Hell, Fire & Damnation těšící se nejenom pozitivní kritice, ale též úspěchu po celém světě. Před pár dny se rovněž pochlubili novým videoklipem, a to ke skladbě Madame Guillotine. Koncert zahájí londýnští URIAH HEEP, kteří na podporu loňského alba Chaos & Colour budou plnit roli speciálního hosta, a to ne ledajakého.

Tato jedinečná událost – zažít pohromadě tři ikony, které stály u zrodu metalového žánru, jak ho známe dnes – se nebude již pravděpodobně opakovat. Proto si zapište datum 29. 3. 2024 (O2 arena – Praha) jako jakýsi metalový svátek, který je potřeba povinně oslavit.

FB událost – www.facebook.com/events/287988356901147

Související odkazy:
www.judaspriestinvincibleshield.com
www.saxon747.com
www.uriah-heep.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1462

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *