RockShock

Internetový rockový magazin

Téměř 100 000 Kč a charitativní koncert za rohem. Už 9. 3. 2024 ožije Zlín pro Baťovu nemocnici!

Text: Jiřina Lysáková

Benefiční koncert I hudba může pomoci v rámci projektu Pomáháme onkologii vypukne již tuto sobotu 9. 3. 2024 v 16.30 v kavárně 14|15 Baťova Institutu. Vzhledem k tomu, že již nyní je na transparentním účtu přes 90 000 Kč, je zcela jasné, že letos zástupcům Komplexního onkologického centra KNTB ve Zlíně předáme šek přesahující částku sto tisíc.

Jsou to krásné a silné emoce, které mě neustále pohánějí vpřed. Již je připraveno i drobné občerstvení na stoly. Posledním střípkem do příprav koncertu bylo předání perníčků od Dortového studia Jirky Mikesky ze Zádveřic. Napekl nám perníková srdíčka, která pro mě symbolizují zdraví, lásku a naději, kterou chci předat zástupcům onkologie i všem onkologickým pacientům. K srdíčkům Jirka přidal i čtyřlístky, které symbolizují nikdy nekončící štěstí, které bych jim taktéž přála. Tyto symbolické perníčky bude moci ochutnat každý, kdo se koncertu účastní, stejně tak jako slané překvapení na zub. Takže ani malá pozornost pro návštěvníky nebude chybět. A letos nebude chybět překvapení ani pro ty nejmenší. Pro děti jsem nakonec připravila dvě novinky.

Dáreček pro každé dítko, které se koncertu zúčastní!
U vstupu si děti budou moci vylovit jednu hračku, plyšáka či omalovánky na památku. S těmito hračkami mi pomohly přes Bezpeněžní Zlín maminky a další dobré duše ze Zlína. Jsem moc ráda, že nám hračky a plyšáčky pro tyto účely věnovaly. Moc jim za jejich pomoc děkuji.

Malování na obličej pro děti.
Spojila jsem se také s velmi šikovnou paní Michaelou Kamlerovou, která nám věnuje svůj čas a energii a bude zdobit ty nejmenší návštěvníky. Samozřejmě, pokud si někdo z dospělých bude přát novou vizáž v podobě malování na obličej, nebude problém, ale pro ženy máme něco lepšího.

Ani letos totiž pro návštěvnice nebude chybět líčení. Tentokrát vás bude hýčkat mladá a talentovaná stylistka Naďa Jašová z Care ILLé Studia ve Zlíně. Nachystána už je také kronika pro vzkazy od návštěvníků, ať máme nějakou krásnou vzpomínku.

Už se na vás všechny moc těšíme, a pokud si chcete ukrátit čas, můžete mrknout na naši loňskou reportáž od našeho mediálního partnera Televize TVS.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2045

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *