RockShock

Internetový rockový magazin

Na Kamenité Čas Rock Fest za výhodnější cenu jen do konce února

Text: Jiří Olszar

Vstupenky na populární Kamenité Čas Rock Fest kvapem ubývají, ale ještě stále mají příznivci festivalu možnost je zakoupit za zvýhodněnou cenu 750 Kč na oba dny (31. 5.–1. 6. 2024), a to do konce února v předprodejní síti Ticketstream. Pak půjde jejich cena tradičně nahoru.

Tradiční open air festival, který se po menší pauze loni vrátil zpět, se opět uskuteční v oblíbeném areálu Kamenité ve Vyšních Lhotách, kde se představí během dvou dnů nejen špičky tuzemské rock/metalové scény. K těm hlavním zahraničním hvězdám budou patřit především polští thrash/deathoví veteráni VADER. Ti si momentálně užívají turné v zámoří, ale od května už budou opět objíždět evropská pódia, přičemž Kamenité Čas Rock Fest bude jejich třetí zastávkou v rámci druhé části výročního turné 40 Years Of The Apocalypse. Ve Vyšních Lhotách vystoupí druhý festivalový den.

Letošní line-up je tradičně hodně pestrý, co se žánrového rozpětí týče. Příznivci punku si jistě nenechají ujít vystoupení české legendy VISACÍ ZÁMEK nebo slovenských HOVÄDA.SK, kterým bude sekundovat kapela LUXUSNÍ GARÁŽ. Hard rock bude možné slyšet v podání kapel DOGA, SJETÝ GUMY nebo DORIEN. Pořádnou hard & heavy muziku pak nabídnou BASTARD, LAUTR a KOMUNÁL. Stylově více rozptýlenou hudbu pro změnu naservírují FORREST JUMP, MAD FREQUENCY ze Slovenska a populární PANOPTIKO. A kdo má rád tvrdší muziku, toho samozřejmě potěší vystoupení thrashmetalového kultu DEBUSTROL nebo mladé metalcorové smečky INNERFACE.

Kdo tedy ještě nemáte doma vstupenku, určitě neváhejte. Kamenité Čas Rock Fest opět slibuje pěknou hudební nadílku, která by mohla být i vyprodaná.

Související odkazy:
www.facebook.com/mar-tommusic
www.facebook.com/kamenite-cas-rock-fest
www.facebook.com/events/193218606766762


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1403

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *