RockShock

Internetový rockový magazin

LeHáro se na sklonku loňského roku připomněli čtyřmi skladbami

Text: LeHáro
Foto: archiv skupiny

Pražská skupina LEHÁRO nahrála koncem loňského roku čtyři nové skladby, které postupně uvedla jako singly na všech známých hudebních platformách. Skladby s názvy Co bude dál, Nezlomnej, Šaty a Odvrácená tvář se žánrově pohybují mezi punk rockem a moderním rockem.

O jejich nahrávaní zakladatel kapely Míra Čech říká: „Po dvou letech, kdy vyšly poslední naše nahrávky, jsme cítili, že musíme našim fanouškům přinést nové skladby a současně obohatit stávající koncertní repertoár. Zároveň myslím, že se LeHáro od té doby posunulo opět o kousek dál a tento posun jsme chtěli našim posluchačům přiblížit. Při nahrávání skladeb nám vypomohl náš kamarád ze skupiny Harlej Libor Fanta, který se k naší velké radosti výborně zhostil bicích partů. Původně jsme zvažovali vydat písničky najednou jako EP, ale nakonec jsme se rozhodli je postupně zveřejňovat jako singly na dostupných streamovacích platformách.“

Kapela LeHáro se na vás těší na koncertech v roce 2024, nově v tříčlenné sestavě a s novou posilou za bicí soupravou, a to ve složení:
Jan Hájek – zpěv, basová kytara
Miroslav Čech – kytara, zpěv
Pavel Hampl – bicí

Související odkazy:
www.facebook.com/leharoband
www.instagram.com/leharoband
www.open.spotify.com/artist/leharo
www.youtube.com/@leharo7650


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1202

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *