RockShock

Internetový rockový magazin

Trinitum povstali z popela a představili debutové album

Text: Jiří Olszar
Foto: Pavel Dolas

Stále ještě poměrně čerstvá rock/metalová kapela TRINITUM z Ostravy se v průběhu loňského roku představila světu hned třemi video singly – Ne, 600 MHz a Jako kámen. Těmi zaujala především příznivce tvrdého kytarového soundu ve spojení s elektronikou. Nicméně původní trojice se po odchodu kytaristy Jiřího Sosika i jeho nástupce Petra Vontora zredukovala na duo, které si sice naložilo na hřbet větší instrumentální nálož, ale přesto dotáhlo své snažení a plány do zdárného ‘konce‘.

Zbývající dva členové – Marek Konečný (bicí, zpěv) a Tomáš Klos (baskytara, kytara, klávesy, zpěv) – dokončili ve vlastním studiu kompletní materiál, který 1. 2. 2024 vypustili oficiálně do světa jako svůj debutový počin Co jste vy, byli jsme i my. Nahrávka obsahuje celkem deset slušně úderných a propracovaných songů, mezi kterými nechybí ani tři již uvedené singly. K titulnímu songu Co jste vy, byli jsme i my připravuje skupina ve spolupráci s ostravským fotografem Pavlem Dolasem další videoklip. O mastering celého alba se postaral Tomáš Klos.

Úspěšný video singl 600 Hz poběží od dnešního dne pravidelně (obden) v pořadu Rockové srdce na TV Rebel, a to až do konce února. Pak bude zařazen do playlistu jak na TV Rebel, tak i rádiu Čas Rock.

Debutové album vychází pouze digitálně a je dostupné na většině známých streamovacích platforem. Pokud budete mít zájem o tu nejvyšší zvukovou studiovou kvalitu (24 bitů/96 kHz), je možné takovouto nahrávku pořídit přímo u samotné kapely.

Stream alba Co jste vy, byli jsme i my:
www.music.youtube.com/playlist/trinitum
www.music.apple.com/co-jste-vy-byli-jsme-i-my
www.deezer.com/cs/album/531120702
www.open.spotify.com/album/trinitum

Seznam skladeb:
1. Fénix
2. 600 Mhz
3. Co jsme vy, byli jsme i my
4. Jako kámen
5. Dělej
6. Adrenalin
7. Nic nejde
8. Mamon
9. Ne
10. Co ti je

Související odkazy:
www.trinitum.cz
www.facebook.com/trinitumofficial
www.instagram.com/trinitumofficial
www.youtube.com/@trinitumofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2144

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *