RockShock

Internetový rockový magazin

Lístky na koncert I hudba může pomoci jsou téměř vyprodané a prozatímní výtěžek překročil 80 tisíc!

Text: Jiřina Lysáková

Je to tak, vstupenky na 6. ročník charitativního koncertu I hudba může pomoci pořádaného zpěvačkou Jiřinou Lysákovou v rámci projektu Pomáháme onkologii jsou skoro všechny prodány.

Vstupenek bylo připraveno 150 s tím, že kapacita sezení je cca 120 míst. Tato 120místná kapacita je skoro naplněna, aktuálně nám zbývá 5 míst na sezení, zbytek je již jen na stání. Kromě koupě lístků je možné si také nechat zarezervovat stůl. Zpěvačka prozradila, že je to moc krásný pocit a že ji to velmi těší.

Není nic krásnějšího než mít za měsíc koncert a již teď vědět, že bude vyprodáno. Je to pocit k nezaplacení. O to více mi tato charitativní činnost pro Komplexní onkologické centrum KNTB Zlín dává smysl.

Uvidíme, jakým způsobem ještě poroste částka, kterou budeme během večera předávat zástupcům onkologie, nicméně již teď jsme přes 80 tisíc korun. A to je opravdu moc krásné. Jsem zvědavá, kam se ta částka vyšplhá.

Aktuálně probíhá prodej produktů TOPNATUR, kteří nám opět věnovali své mlsné produkty v hodnotě 10 000 Kč. Mockrát za to partnerovi děkujeme. V prodeji jsou kokosové tyčinky různých příchutí, probio kaše různých příchutí, müsli, různé oříšky v čokoládě a také dva druhy slaných oříšků. Koupit je můžete prostřednictvím zprávy na Facebooku Jiřiny Lysákové nebo e-mailem na adrese jirina.lysakova@gmail.com. Produkty budou také v prodeji přímo na koncertě v den konání.

Kristýna Bulíčková nám také věnovala produkty EURONA by CERNY, takže nyní z těchto produktů uděláme balíčky jako poděkování pro partnery a část daru nabídneme k prodeji.

Aktuálně budeme distribuovat plakátky a netrpělivě vyhlížet blížící se datum koncertu, abychom se mohli se všemi těmi muzikanty, návštěvníky a partnery potkat.

Jak už bylo dříve uvedeno, návštěvníci koncertu se mohou kromě zpěvačky Jiřiny Lysákové, kterou doprovodí její vlastní kapela, těšit i na beatboxera Patrika Jurigu vystupujícího pod jménem PJ.BEATBOX, zlínského kytaristu a zpěváka JANA MAJKUSE a otrokovickou rockovou skupinu GAIA.

Související odkazy:
www.jirinalysakova.cz/i-hudba-muze-pomoci
www.facebook.com/events/1371304053415336
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/ihudbamuzepomoci
www.pomahejteonkologii.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 3

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1371

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *