RockShock

Internetový rockový magazin

Innersphere: Slzy bohů dopadají na vyprahlou zem za naše činy

Text: Smile Music

Plzeňským ranařům INNERSPHERE vychází nejnovější singl z chystané desky In The Shadow Of The Sun, která bude prvním počinem pod hlavičkou nahrávací společnosti Smile Music Records.

Nejnovější singl je skladba, která dala kapele pocit a ujištění v tom, že je deska skutečně hotová: „Petrichor je poslední skladbou, která byla napsaná na nové album Innersphere. Nápad na tento motiv tehdy přinesl baskytarista Marek Hubocký a bylo to natolik specifické a k albu padnoucí, že nedlouho nato se začalo tvořit a album bylo doplněno o desátou skladbu,“  potvrzuje zpěvák a kytarista Míra. Ptáte-li se, co to ten ‘petrichor‘ vlastně je, překvapením možná bude, že to všichni vlastně dobře víme: je to zemitá vůně deště po delším období sucha nebo při začínající bouři. Říká se jí petrichor z řeckých slov pro kámen (petra) a tekutinu (īchōr), která měla kolovat v žilách řeckých bohů.

Ač má skladba poetický námět, v jejím progresivním vyznění se odráží ostrá kritika stávajícího stavu společnosti a v neúprosném vokálu naléhavost změn. Innersphere s chystanou deskou aspirují na to, sesadit z trůnu nejen české death/melodické stálice.

Související odkazy:
www.inner-sphere.com
www.facebook.com/innerspheremetal
www.instagram.com/innerspheremetal


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1236

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *