RockShock

Internetový rockový magazin

Porta Inferi a Forrest Jump se opět semknou v jeden tým

Text: Jiří Olszar

Před necelým rokem kapely PORTA INFERI a FORREST JUMP nakoply své líné herky, naládovaly aparáty do maringotek a vyrazily na společnou šňůru po českých a moravských klubech. Turné, které proběhlo celkem v deseti městech, se shledalo s velice pozitivními reakcemi, a protože se nejen fanouškům, ale i samotným hudebníkům po sobě opět zastesklo, rozhodli se své příznivce potěšit ještě malým nášupem.

Letos si sice obě kapely nenaplánovaly přímo turné, ale jen dva koncerty, přesto lze očekávat, že tohle bude opět jedna velká show. Nejen všem dívkám, ženám či babičkám zahrají už 8. března v pražském Music Clubu Jižák. O pár dní později, konkrétně 23. března, zavítají pro změnu na Moravu do hranického klubu Stará střelnice.

A co se bude servírovat? Vskutku chutné a šťavnaté hudební menu. Forrest Jump přivezou kromě starých osvědčených hitů i své stále čerstvé loňské album Vrtochy. Podobě na tom budou i Porta Inferi, kteří ke klasickým ‘vykopávkám‘ přidají i v říjnu vydanou novinku The Gateway. Na ní se mimochodem nachází i společný song Jeden tým, který kapely společně nahrály k loňskému turné. A lze očekávat, že jej opět fanouškům dopřejí i naživo. Ostatně nažhavit se můžete prostřednictvím videoklipu, který byl ke skladbě natočen.

Přijďte si tedy do Jižáku nebo na Střelnici pořádně zařvat a tvářit se, že umíte zpívat. Zívat ale určitě nebudete, protože volume půjde doprava a spánek zaručeně prohraje. A je zcela jedno, jestli budete mít vlasy jako Legolas, nebo budete vousatí jako Gimli. Zvaní jsou zkrátka všichni, protože tady se bude opět kopat za Jeden tým.

FB události:
www.facebook.com/events/3343409905805199
www.facebook.com/events/7610929915586301

Vstupenky:
Praha – www.smsticket.cz
Hranice – www.smsticket.cz

Související odkazy:
www.portainferi.com
www.facebook.com/portainfericz
www.forrestjump.cz
www.facebook.com/forrestjumpofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1259

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *