RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela Eddie Stoilow představuje nový singl v češtině. Videoklip ukazuje temné stránky života

Text: Zuzana Kantorová

Pražská pop-rocková skupina EDDIE STOILOW na sklonku loňského roku oslavila dvacet let na scéně. K tomuto významnému jubileu sobě i svým fanouškům nadělila nový český singl, který premiérově zazpívala v rámci narozeninového koncertu v pražském Lucerna Music Baru. Nyní píseň Nejdál vypouští oficiálně do světa v doprovodu nezvykle temného videoklipu, který ukazuje stinné stránky života a s nimi spojené démony. Ústřední roli v něm vedle frontmana Honzy Žampy hraje nešťastná láska, deprese a závislost na alkoholu a dalších návykových látkách. Singl je předzvěstí nového studiového alba, které kapela plánuje vydat v průběhu letošního roku.

Novou kapelní dekádu Eddie Stoilow startují záměrně singlem v češtině, které se doposud celkem úspěšně vyhýbali. „Zpívám dvacet let anglicky především z toho důvodu, že jsem vyrůstal v zahraničí. Kolegové z branže mě často nabádali, ať udělám singl v češtině. Nebyl na to ale správný čas. Ten nastal až nyní. Je to pro mě nové, ale myslím, že si to sedlo. Baví mě, že s češtinou mizí jazyková bariéra. Navíc jsem zjistil, že i v rodném jazyku dokážu vyjádřit pocity,“ říká frontman Honza Žampa.

Klip k singlu Nejdál vznikl na začátku prosince pod vedením mladého talentovaného režiséra Paula Wurcela, který stojí i za předchozím videem k singlu Grateful. Filmování probíhalo v areálu resortu Malevil a jeho blízkém okolí. K natáčení se používala nejmodernější videotechnika, úvodní záběry vznikly za použití dronu. Písnička Nejdál je předzvěstí nového alba Eddie Stoilow, které kapela plánuje vydat v letošním roce.

Související odkazy:
www.eddiestoilow.com
www.facebook.com/EddieStoilowMusic
www.instagram.com/eddiestoilow


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1233

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *