RockShock

Internetový rockový magazin

Koncert I hudba může pomoci – pomáhejte s námi získal opět záštitu Zlínského kraje

Text: Jiřina Lysáková

Nový rok nám začal a s tím souvisí pomalé finišování příprav na charitativní koncert I hudba může pomoci – pomáhejte s námi. 6. ročník již pomaličku klepe na dveře a my již můžeme začít odhalovat svá překvapení.

Večerem bude opět provázet náš oblíbený moderátor Jirka Hortváth z HitRádia Zlín. Mistrem zvuku bude opět Svatopluk Medek. Kromě kapely, která doprovází zpěvačku a pořadatelku JIŘINU LYSÁKOVOU, a dalších vystupujících, jimiž jsou PJ.BEATBOX, JAN MAJKUS a kapela GAIA z Otrokovic, bude i další program pestrý. Mimo hudební vystoupení se návštěvníci mohou těšit na mnoho prodejních předmětů a výrobků, které pomáhají dobré věci.

Každý ročník se nám potvrzuje, že je enormní zájem o pouťová štěstíčka, tedy dárečky, u kterých nevíte, co je uvnitř. Proto jsem i letos požádala o pomoc veřejnost, přátele i kamarády, aby mi pomohli dát dohromady co nejvíce krásných věciček, které do štěstíček zabalíme. Určitě se máte na co těšit.

Kromě toho bude možnost využít služeb šikovných stylistek, které budou nejenom líčit, ale také dělat drobné úpravy vlasů. Dámy se tedy nemusejí bát, že by se jim například rozetřel make-up. Naše stylistky vás budou udržovat stále jako ze škatulky.

Prodávat se budou také náramky přátelství, perníčky od dortového studia Jirky Mikésky ze Zádveřic, nebudou chybět ani kované předměty od našeho tečovského kováře Jana Havelky a spousta dalšího. Nabídneme svícny, svíčky, dekorace, balzámy na rty a jiné ruční výrobky.

Máme velkou radost, že nám radní pro oblast kultury a školství, paní Zuzana Fišerová, opět udělila záštitu Zlínského kraje. Je to pro nás velká čest a radost zároveň.

Už se také opět těším na prostory kavárny 14|15 budovy Baťova institutu ve Zlíně. Tyto prostory se nám osvědčily a jsme moc rádi, že nám Baťův institut vychází ve všem vstříc.

Myslím, že všichni, se kterými na této akci spolupracujeme, jsme naladěni na stejné vlně a koncert bude jedním slovem skvělý.

Související odkazy:
www.jirinalysakova.cz/i-hudba-muze-pomoci
www.facebook.com/events/1371304053415336
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/ihudbamuzepomoci
www.pomahejteonkologii.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1429

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *