RockShock

Internetový rockový magazin

Insania chystá speciální koncert v pražském Paláci Akropolis

Text: Kontra Production

Skupina INSANIA, čtyřnásobní držitelé Ceny Anděl, zahájí letošní koncertní rok speciálním vystoupením pojmenovaným Visual-Ritual v pražském Paláci Akropolis. To se uskuteční ve čtvrtek 18. ledna a bude unikátní díky videoprojekci na velké LED obrazovce a mimořádným playlistem. Jako host vystoupí PROJEKT XIII se svou vizuální show.

Skupina Insania, která v loňském roce obdržela již čtvrtou Cenu Anděl, tentokrát za nejlepší rockové album roku GRRRotesky, chystá na úvod letošního roku pokračování koncertního tažení k tomuto úspěšnému albu, jež zahájí speciálním koncertem v pražském Paláci Akropolis. Vystoupení Visual-Ritual 18. ledna bude speciální svou videoprojekcí, jejímž autorem je VJ Fra Zae, který pro kapelu vytvořil již v minulosti projektované živé obrazy v brněnském klubu Fléda. Tentokrát však půjde o koncipované koláže a výjevy inspirované albem GRRRotesky.

Insania si na tuto akci připravila i pár dalších překvapení, z nichž některá ohlásí až těsně před koncertem. „Jedním z těch, která prozradíme předem, je playlist, ve kterém vzkřísíme několik starých písniček, které už běžně nehrajeme,“ uvedl leader kapely Poly. „Většinu z nich si odhlasovali naši fanoušci v anketě na našem Facebooku,“ dodává.

Hostem večera bude výjimečné hudební seskupení Projekt XIII, které vystoupí se svou vizuální show. Začátek akce je v 19.00 hod. Vstupenky je možné zakoupit na webových stránkách Paláce Akropolis a prostřednictvím předprodejní sítě GoOut. Insania následně v rámci turné vystoupí v dalších třinácti tuzemských městech.

GRRRotesky Tour – zima/jaro 2024:
18. 01. – Praha, Palác Akropolis
16. 02. – Rožnov pod Radhoštěm, Vrátnice
23. 02. – Prostějov, Družba music club
02. 03. – Brno, Fléda
08. 03. – Děčín, Le Garage Noir
09. 03. – Jablonec nad Nisou, Klub Na Rampě
15. 03. – Kopřivnice, MC Drago
16. 03. – Boskovice, Zámecký skleník
22. 03. – Hodonín, Club Nautilus
23. 03. – Nové Město na Moravě, Kulturní dům
28. 03. – Kolín, Městský společenský dům
12. 04. – Svitavy, Tyjátr
13. 04. – Uherské Hradiště, Klub Mír
19. 04. – České Budějovice, MC Fabrika

Související odkazy:
www.insania.cz
www.facebook.com/insaniacz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1309

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *