RockShock

Internetový rockový magazin

Německý shoegaze/rockový projekt Screaming Bones vydává tři plnohodnotná alba

Text: Collapse Agency

SCREAMING BONES jsou zpět! Těsně před koncem roku 2023 vydávají spoustu nové hudby, a to rovnou na třech albech. Alba byla připravována v průběhu roku a nyní byla vydána na všech hlavních streamovacích službách a také na kapelním Bandcamp profilu www.screamingbones.bandcamp.com.

Hudba Screaming Bones doslova zavede vaši mysl na zvukovou cestu do neznáma. Zvuk je jedinečný a někdy se střetává s vašimi známými a oblíbenými vzory. Pokud ale dáte nahrávkám dost času, samotné zvuky této skvostné hudby se rozvinou ve vašich uších a mysli a odhalí svou nadčasovou krásu.

Album Tales From The Outer Rings je ze všech tří desek nejexperimentálnější. Začíná ambientní Broken Spaceship. Havarujete na vzdálené planetě a pociťujete, jak vám mimozemské slunce spaluje kůži. Vaše rádio vysílá kolísavé signály o pomoc, ale vše, co dostanete, jsou odpovědi v jazyce, který jste nikdy předtím neslyšeli. Album vás doprovodí trochu hlučnější alternativou.

Poslouchejte zde: www.open.spotify.com

Album Screaming Bones otevírá Here Come The Waves, kde gigantické vlny zvuku nesou křehkou kytaru až do vašich uší. March Of The Morons pojednává o všech idiotech, kteří sledují své šílené vůdce a jejich lži a křičí „Hurá!“, zatímco se svět řítí do pekla.

Poslouchejte zde: www.open.spotify.com

Album I Think I’m OK začíná skladbami The Essence Of Cool a Electric Feel, které přímo srší energií elektrických kytar. I Think I’m OK bude společníkem příštího jara, zatímco Bar Life vás přiměje zachytit zvuky skrz opar cigaretového kouře v zaplivaném baru. Chillinʼ On A Sunday Afternoon je předehra před tím, než se vydáte na epickou Road Trip s monotónními údernými basy. Poslouchejte ve sluchátkách a vychutnejte si všechny efekty.

Poslouchejte zde: www.open.spotify.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1063

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *