RockShock

Internetový rockový magazin

Připravuje se již 6. ročník benefičního koncertu I hudba může pomoci – pomáhejte s námi

Text: Jiřina Lysáková

Prosinec nám započal, čímž nastal ten správný čas odtajnit partnery 6. ročníku benefičního koncertu podporujícího Komplexní onkologické centrum KNTB Zlín v rámci projektu Pomáháme onkologii.

Letošní 5. ročník patřil mezi velmi úspěšné, zástupcům onkologie jsme předali šek na částku přesahující 157 tisíc korun. Z toho mám velkou radost, my však nekončíme. Již nyní pečlivě připravuji 6. ročník, který proběhne 9. 3. 2024 od 16.30 hodin – opět na stejném místě.

Kavárna 14|15 Baťova Institutu se ukázala jako velmi pěkný, praktický a reprezentativní prostor pro tento koncert. Vlastně by se to dalo nazvat mini festivalem, opět totiž návštěvníky potěší tři kapely + překvapení.

Tím překvapením je mladý a talentovaný beatboxer PATRIK JURIGA, na kterého se opravdu neskutečně těším. Patrik bude mít několik krátkých vstupů v průběhu večera. Mezi vystupující letos mé pozvání přijal i JAN MAJKUS a kapela GAIA z Otrokovic. Všichni vystupující jsou mí přátele a mám neskutečnou radost, že se svým vystoupením rozhodli podpořit dobrou věc.

Další opravdu krásnou zprávou je, že i letos nám dlouhodobí partneři zachovali přízeň. Oxalis nám letos opět věnoval spoustu krásných voňavých předmětů, které se hned vyprodaly. Za to jsem neskutečně vděčná. Opětovně spolupracujeme také s T. J. Sokol Kostelany, OZS Sociálním podnikem, Obchodní akademií ve Zlíně, VAŠÍK, s. r. o., a také s CARE ILLE STUDIO, IMATECH a TOP NATUR. To jsou naši dlouhodobí partneři koncertu. Tyto vazby mě neskutečně těší, protože je důležité šířit myšlenku projektu Pomáháme onkologii i aktivit v jeho rámci.

Ráda bych poděkovala i našim novým partnerům, se kterými, jak doufám, vzniknou dlouhodobé spolupráce, ze kterých budou mít radost obě strany. Jsou to společnosti VIVA TRAVEL, Bus Cafe 96 a UNICUM.

V neposlední řadě chci z celého srdce poděkovat Kačce Kostrůnkové. Ve své masérně v Kroměříži v masaze.katka si v srpnu zřídila benefiční vitrínku, kde prodává ruční výrobky, a od té doby bylo na transparentní účet zasláno více než 5000 Kč.

Stejně jako každý rok se snažím dělat pestrý doprovodný program a stejně jako každý rok jsou v plánu i novinky a obměny tak, aby se bylo neustále na co těšit.

Související odkazy:
www.jirinalysakova.cz/i-hudba-muze-pomoci
www.facebook.com/events/1371304053415336
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/ihudbamuzepomoci
www.pomahejteonkologii.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1917

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *