RockShock

Internetový rockový magazin

Skupina Rybičky 48 uvede den před silvestrem online premiéru dokumentu 20 let rock’n’rolu, vy buzny

Text: Kateřina Králová

Na závěr roku si kapela RYBIČKY 48 připravila očekávanou online premiéru nejotevřenějšího českého hudebního dokumentu 20 let rock’n’rollu, vy buzny, a připomene tak dvacet srdcervoucích i kulervoucích roků své existence.

Dvěma vyprodanými koncerty v Brně 13. a 14. 12. soubor uzavře svoji koncertní šňůru nazvanou Oldschool tour. Zcela záměrně se kluci z Rybiček vrátili ke svým začátkům a objeli kulturní domy tak jako za starých časů. Tuhle ‘staroškolskou‘ jízdu si užili diváci i kapela samotná, která ještě k tomu stihla ve velké Lucerně v Praze svoje 21. narozeniny.

Na konec roku, konkrétně na 30. 12. od 20.00 hodin, je přichystána online premiéra dokumentu, který shrnuje na dění bohatých 20 let činnosti skupiny.

Dokument byl v tomto roce promítán ve vyprodaných kinech a nyní jej čeká online premiéra.

„Chceme, aby se náš dokument dostal k co nejvíce lidem, ale nepůjde jen o to ho odvysílat. Stejně jako u koncertu je důležité napojení energie a emoce, proto bude vše vysíláno živě prostřednictvím Ticketstream.tv a po dokumentu proběhne i online diskuse s kapelou,“ dodává manažer Rybiček 48 Martin Řehoř.

Kapela připravila i speciální bonus pro své fanoušky.

„Máme za sebou veleúspěšnej rok, vyprodaný megakoncerty i podzimní turné. Závěr roku si chceme užít i s fanoušky naživo. Promítání dokumentu a následná diskuse proběhnou v našem oblíbeném klubu Česká 1 v Kutné Hoře. Celkem dvacet fanoušků u toho může být s námi naživo. Mrkneme na dokument, odpovíme na jejich otázky a určitě dojde i na nějakej drink,“ vysvětluje kytarista Petr Lebeda.

Fanoušci budou vylosováni z první tisícovky lidí, kteří si zakoupí vstupenku na sledování dokumentu 20 let rock’n’rollu, vy buzny.

Link na Ticketstream.tv, kde bude 30. 12. od 20.00 hod. dokument vysílán a kde bude možné koupit i vstupenky na stream – www.ticketstream.tv.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1187

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *