RockShock

Internetový rockový magazin

Basinfirefest 2024 – Přidáváme večer na Basinfirefest. Ve středu vystoupí Fear Factory a Brand Of Sacrifice

Text: Obscure Promotion

Stylotvůrní FEAR FACTORY se po vyprodané show v MeetFactory vrátí do České republiky na Basinfirefest, a to ve středu 26. 6. 2024. Festival tak rozšiřujeme o jeden večer.

Změna klíčového člena a zpěváka Burtona C. Bella byla jednou z nejvíce diskutovaných témat na metalové scéně v posledních letech. Odpověď na otázku, jak se kapela se změnou popasovala, je ale fanouškům již jisté známá – na výbornou. Milo Silvestro symbolicky představuje nové vedení kapely a je nejen znovuzrozením ikonického hlasu C. Bella, ale doslova ‘novým mesiášem‘ této továrny na strach, ze které vyjede další soubor industriálních součástek plných moderního extrému, který k životu přivádí soundtrack dystopické post-apo budoucnosti.

Ve středu je doplní také torontský deathcorový kvintet BRAND OF SACRIFICE. Ti se se svým dalším EP Between Death And Dreams posunuli opět o kus dál. S ještě filmovější produkcí, kterou dokreslují masivní chorály, brutální breakdowny a nemálo překvapení, je EP výjimečnou evolucí jejich zvuku. S novým EP a dalšími čerstvými singly – Awaken In Ashes a Erease You – je zřejmé, že kapela zahájila další, ještě svěžejší éru, ze které není cesty zpět.

Aktuální line-up: BLIND GUARDIAN, BRAND OF SACRIFICE, FEAR FACTORY, IN EXTREMO, INSOMNIUM, KATAKLYSM, HALOCENE, SKÁLMÖLD, SUFFOCATION, SUICIDAL ANGLES

Basinfirefest 2024
26.–29. 6. 2024 – Spálené Poříčí

Více informací na www.basin.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1137

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *