RockShock

Internetový rockový magazin

Nasty Ratz a Hand Grenade promění pražské Rock Café v rockové peklo

Text: Nasty Ratz a Hand Grenade

Rock party v Rock Café. Čtyři kapely a nadupaný páteční večer! Pražští NASTY RATZ a HAND GRENADE spojili síly a po delší době se ukážou opět v pražském Rock Café a slibují jedinečnou show plnou pódiových efektů, energie, a hlavně skvělé muziky.

Vystoupí:

JÁTRO (postmoderní punk, Chomutov)
Historie kapely sahá až do roku 1983, kdy kapela začíná vystupovat, než ji v roce 1985 zakážou, aniž by to někdo stihl sdílet. Přehrávky pro kapelu nedopadly, a tak má útlum až do konce let devadesátých. S výměnou kytaristy nyní opět skládají nové songy, nahrávají desky, koncertují a těší se na svůj debut v Rock Café.
www.youtube.com/watch?v=VAvUmtoHAsE

WICKED DOLLS (rock’n‘roll, Kladno)
Hororové texty, tvrdší rock’n‘roll ovlivněný hlavně starou dobrou muzikou z let sedmdesátých. Wicked Dolls přijedou z Kladna a přivezou s sebou energickou show.
www.youtube.com/watch?v=Yl5_ZaLdylQ

HAND GRENADE (metal, Mírovice)
Od roku 2008 drtí česká pódia. Energičtí Hand Grenade plně korespondují s názvem kapely. Nejtvrdší kapela večera se navíc může pyšnit spoluprací s Honzou Toužimským (Arakain). Koncerty i studiová tvorba jsou na profesionální úrovni. Přijďte si užít jejich profesionální show plnou moderního metalu.
www.youtube.com/watch?v=a_O-i-EAvCo

NASTY RATZ (sleaze metal, Praha)
Kapela koncertující u nás i v zahraničí má za sebou rok koncertování a nahrávání. Ten nový zahájí koncertem doma, v pražském Rock Café. Show plná pyrotechniky a světel bude obsahovat i pár songů ze třetího alba, které vyjde příští rok pod taktovkou Martina Sweeta (Crashdïet), který se na něm podílel nejen jako producent, ale i jako skladatel, kytarista a zpěvák. Kapelu posunul Martin o x tříd výš, tak se o tom přijďte přesvědčit sami!
www.youtube.com/watch?v=VL3sInZVoRk

5. 1. 2023, 19.00 hod. – Praha, Rock Café
FB událost – www.facebook.com/events/1511167079634594
Vstupné – 250 Kč

Související odkazy:
www.nastyratz.eu
www.handgrenade.cz
www.jatro.cz
www.facebook.com/WickeDollsRock


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1048

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *