RockShock

Internetový rockový magazin

Miro Šmajda odhaluje v novém klipu svého vnitřního cvoka

Text: Terrapie

MIRO ŠMAJDA se svojí kapelou TERRAPIE ve spolupráci s českou OnlyFans královnou Valérii Holákovou, známou jako Xholakys, a sborem Pilsen Voice vydávají silně emotivní a provokativní videoklip z prostředí psychiatrické léčebny. Klip k tematické písni Diagnóza vznikal v prostředí ateliéru Hala11 a podílel se na něm tým více než 50 lidí. Přípravy, aranžování a nácvik scén zabraly více než měsíc.

„Spojení s Xholakys ji opravdu skvěle zapasovalo do role nespoutané terapeutky, která se taky postupně zblázní… vždyť každý z nás má v sobě do jisté míry skrytého cvoka, a Vali ani já nejsme výjimky. Jak ona, tak všechny holky z týmu šílených terapeutek zahrály ty dost expresivní role naprosto autenticky. Perličkou pro nás byla taky spolupráce se sborem Pilsen Voice, i když běžně rockové fláky nezpívají, v tomto případě tohle spojení maximálně zafungovalo a i své herecké polohy bláznů se zhostili naprosto bravurně. Hodně náročná byla i scéna s hadem škrtičem, který se mi obmotal kolem krku, a chvíli nám trvalo, aby přestal svírat můj krk a uvolnil se,“ dodává ke vzniku klipu Miro Šmajda.

Šmajda prozradil, že líčení a outfity jokerů budou od klipu Diagnóza i nadále v jejich dalších klipech i na koncertech Terrapie.

Související odkazy:
www.terrapie.net
www.facebook.com/terrapieofficial
www.facebook.com/mirosmajdaofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 4

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1148

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *