RockShock

Internetový rockový magazin

Na Barče se bude nadělovat už příští týden!

Text: Eva Houšková

Vánoce by už snad ani nebyly Vánocemi, kdyby se v kultovní strašnické Barče nekonaly Rockové Vánoce. Ty letošní se na stejném ʻmístě činuʻ odehrají už příští čtvrtek 14. prosince.

Tenhle každoroční vánoční mejdan je neodmyslitelně spjatý s Alešem Brichtou. Ten na podzim absolvoval úspěšnou podzimní šňůru ke 40 letům na scéně, kde jeho ALEŠ BRICHTA PROJECT doprovázeli Alkehol a projekt HATTRICK. A protože to pěkně šlapalo a Praha nebyla mezi navštívenými místy, rozhodli se – s jedinou obměnou v line-upu – zahrát i na vánoční Barče. Jen místo Alkeholu zde vystoupí neméně oblíbení TÖRR, jejichž členem je ostatně i Ota Hereš z Alkeholu, který je navíc spolu s Petrem ʻKunouʻ Bunešem také jedním z duchovních otců a členů ʻrockově-fotbalovéhoʻ Hattricku.

Akce odstartuje klasicky v 18.00 hodin, protože na Barče platí striktní zákaz hraní po 22. hodině. I tak vás ale čekají čtyři hodiny plné skvělé muziky, se kterou si užijete jak novější pecky, tak i hity z časů minulých. Opět se tedy můžete těšit na tenhle tradiční super vánoční dárek pro všechny fanoušky rocku a metalu.

S koupí vstupenek už raději neotálejte a zajistěte si je v obvyklých předprodejích za 499 Kč, případně, pokud se chystáte přijít s partou, můžete mít zvýhodněné vstupné pro 4 a více osob 475 Kč za kus. Pokud jste z Prahy nebo to sem nemáte daleko, máte navíc možnost pořídit lístky za nejvýhodnější cenu 450 Kč, respektive 425 Kč od 4 ks, u pořádající agentury RedMag na adrese Panská 10, Praha 1 – ale jen do neděle 10. 12.  Na místě se pak budou vstupenky prodávat za jednotnou cenu 550 Kč.

FB událost – www.facebook.com/events/182855314874160


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1084

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *