RockShock

Internetový rockový magazin

Bryan Adams rozezní předvánoční O2 arenu

Text: Viktor Loukota

Hudebníka každým coulem a ještě s dobrým srdcem byste v dnešním světě jen tak nepohledali. Kromě skládání, nahrávání, produkování a následného koncertování má tento neobyčejný Kanaďan oproti ostatním nejednu výhodu. Jedna věc je nezávislost a druhá je zápal do hry. Proto také během své více než čtyři dekády trvající kariéry dosáhl BRYAN ADAMS tolika úspěchů nejen na hudebním poli.

Kromě hudby je též uznávaným fotografem, nositelem Grammy, ale taktéž majitelem úspěšného a ikonického studia The Warehouse v kanadském Vancouveru, kde vznikaly nejen jeho nahrávky, ale jeho služeb využili také např. AC/DC, Metallica, Slayer, Nickelback, Muse, Simple Plan, Black Veil Brides, The Offspring, The Tragically Hip, Airbourne, Biffy Clyro a mnoho dalších. V r. 1998 byl B. Adams dokonce i oceněn tamním památkovým úřadem za rekonstrukci legendární budovy z r. 1886, ve které dnes studio sídlí, kdy ji tak díky zakoupení v r. 1989 zachránil před demolicí.

Dalším úctyhodným počinem je vlastní nadace pomáhající lidem v nouzi po celém světě. V rámci propagace zatím posledního a relativně aktuálního, patnáctého alba So Happy It Hurts se při okružní jízdě zastaví 16. 12. 2023 v pražské O2 areně, kde před vánočními svátky naservíruje chod v podobě průřezu dosavadní kariérou, kde nebudou chybět letité hity ani aktuální, volnější tvorba.

Související odkazy:
www.o2arena.cz/events/bryan-adams-2
www.livenation.cz
www.bryanadams.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1160

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *