RockShock

Internetový rockový magazin

Přípravy na 7. ročník Metronome Prague jsou už v plném proudu

Text: David Gaydečka

Přípravy na 7. ročník Metronome Prague jsou už v plném proudu a my začínáme odkrývat karty. Na koho se můžete těšit?

Zatím jsme vám prozradili, že Výstaviště v Holešovicích roztančí elektropopové trio WE ARE DOMI. Česko-norská skupina v čele s Dominikou Haškovou v roce 2022 reprezentovala Českou republiku v Eurovizi, díky čemuž si velmi rychle našla své fanoušky i v zahraničí.

Neméně světový sound pak nabídne zpěvačka LENNY. Dcera slavné písničkářky Lenky Filipové se často objevuje v nominacích na nejprestižnější tuzemská ocenění a objeví se také na Metronome Prague 2024.

Brzy vám také odhalíme první zahraniční kapelu, proto určitě sledujte naše sociální sítě. Vstupenky na největší pražskou hudební událost si můžete koupit už teď na www.metronome.cz.

Související odkazy:
www.metronome.cz
www.facebook.com/metronomeprague
www.facebook.com/events/828735625352084

A jak si zkrátit čekání?
Co takhle některou z hudebních akcí, které pro vás v průběhu celého roku připravujeme? Tou nejbližší je oslava narozenin a křest limitovaného dvojalba JANY KRATOCHVÍLOVÉ ve Velkém sálu v pražské Lucerně už tento pátek 10. 11. 2023.

Občas to může působit, jako by se tato excentrická zpěvačka narodila na jiné planetě, ve skutečnosti se ale asi jen narodila na špatném místě. Pokud by Jana ‘Uriel‘ Kratochvílová vyrůstala na Západě, dost možná by se stala hvězdou světového formátu. Jen málo tuzemských umělkyň disponuje takovým talentem a výrazným hlasem a vášní pro hudbu i bourání stereotypů.

Teď máte možnost zažít energii jejího vystoupení na vlastní kůži a získat exkluzivní limitované dvojalbum Now & Then s novou živou nahrávkou z klubu Doupě a reedicí kultovního alba Jana Kratochvílová, které aktuálně vychází. Návštěvníci koncertu mohou k nákupu vstupenek toto nákladem omezené a pro sběratele očíslované dvojalbum s krásným výpravným obalem získat jako dárek.

Na koncertu ji doprovodí její současná kapela ILLUMINATI.CA a skupina HEVAL JUNIOR. Mezi hosty, gratulanty a těmi, kteří pokřtí novou desku, budou takové hvězdy jako Michael Kocáb, Skip McDonald, Ondřej Hejma, Richard Tesařík, Martin Kratochvíl, Michal Skořepa, Jana Koptová a také kapely Krucipüsk, Electric Lady a Zputnik. Akci bude moderovat František ‘Ringo‘ Čech.

Vstupenky na tuto bombastickou rockovou a kosmickou mega show jsou k dostání v různých kategoriích bez dvojalba i s dvojalbem jako dárek od 590 Kč do 1290 ke stání a od 1490 Kč za VIP parket s vinylem do 1690 Kč s vinylem do lóže. Kupte si vstupenky včas, koncert se nezadržitelně blíží.

Vstupenky:
www.goout.net/cs/jana-uriel-kratochvilova
www.ticketportal.cz/event/Jana-Uriel-Kratochvilova


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1020

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *