RockShock

Internetový rockový magazin

Bohové zboří už tuto sobotu ‘bránu‘ ostravského Barráku

Text: Jiří Olszar

Rock/metalová kapela PANOPTIKO vyrazila 27. 10. na Bohové Tour, která čítá celkem devět klubových zastávek, a jako speciálního hosta si pro tuto šňůru přizvala skupinu PORTA INFERI. Název turné, jak jistě všichni vědí, je odvozen od letošní novinky Bohové, kterou ‘arcirockeři’ Panoptiko vydali v březnu a slavnostně ji pokřtili v ostravském klubu Barrák.

A protože se pachatelé rádi vracejí na místo činu, není nijak překvapující, že další zastávkou aktuálního turné bude 4. listopadu právě ostravský Barrák. Tentokrát se bude ovšem hrát v nových prostorách (Ostrava-Přívoz, Fügnerova 595/1), kam se kultovní klub letos v září přestěhoval.

A také tato zastávka bude mít slavnostní charakter. Křtít bude ale tentokrát Porta Inferi, a to svou aktuální a čerstvě ‘upečenou‘ desku The Gateway. Ta obsahuje songy, které už skupina představila svým fans naživo či prostřednictvím videoklipů, ke kterým přidala i dva zbrusu nové kousky – Newborn Sky a Nech mé tělo vzkřísit. Druhou jmenovanou skladbu přednedávnem vydali i jako lyric video (www.youtube.com).

Lze tedy očekávat, že ostravská zastávka bude plná nové muziky a skvělé atmosféry, neboť obě kapely se u svých fanoušků těší velké oblibě. Ke slyšení budou ale jistě i skladby z předchozích období, v případě Panoptika to bude připomínka debutového alba Poslední tango. Přijďte se tedy na vlastní oči podívat, jak to vypadá, když Bohové boří bránu…!

Vstupenky na (nejen) ostravský koncert jsou k mání na www.ticketstream.cz. Vzhledem k tomu, že první zastávka v libereckém Bunkru byla vyprodaná, doporučujeme lístky koupit raději v předprodeji.

FB událost – www.facebook.com/events/801357428450736

Další zastávky Bohové Tour:
10. 11. – Pardubice, ABC Klub
11. 11. – Želiv, Kulturní dům Želiv
16. 11. – Praha, Futurum Music Bar
17. 11. – Zlín, Masters Of Rock Café
18. 11. – Brno, První patro
24. 11. – Mrákov (u Domažlic), KD Mrákov
25. 11. – Karlovy Vary, Lidový dům Stará Role

Související odkazy:
www.panoptiko.cz
www.facebook.com/PANOPTIKO.cz
www.portainferi.com
www.facebook.com/portainfericz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1058

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *