RockShock

Internetový rockový magazin

Britská skupina Hardwicke Circus zavítá do Klubu Foyer

Text: Michaela Horáková

Britská kapela HARDWICKE CIRCUS navštíví poprvé Šumperk. V Domě kultury vystoupí ke konci října v rámci úspěšně se rozvíjejícího klubového turné po Evropě.

„Představte si, že The Rolling Stones vytvoří album s The Doors jamujícími s Primal Scream. Tak to jsou právě britští Hardwicke Circus,“ přibližuje hudební styl britské kapely Hardwicke Circus produkční Domu kultury Šumperk Michaela Horáková.

Jmenovaná skupina vystoupí v rámci cyklu Klub Foyer. Ten nabízí už druhým rokem koncerty napříč hudebními žánry, a hlavně autentickou atmosféru.

„Kariéru Hardwicke Circus sleduje i slavný Paul McCartney – mimo jiné jim sehnal i místo v programu ikonického festivalu Glastonbury,“ doplňuje informace o kapele dramaturg DK Ondřej Procházka.

Leaderem kapely je zpěvák a hlavní skladatel Jonny Foster přitahující pozornost nejen hlasem, ale i tím, že vyzařuje charisma Micka Jaggera z éry slavné skladby Brown Sugar. Návštěvníci Klubu Foyer se o tom osobně přesvědčí ve čtvrtek 26. října v 19.00 hodin ve foyer Domu kultury.

FB událost – www.facebook.com/events/590479763249514

Související odkazy:
www.hardwickecircus.tv
www.facebook.com/hardwickecircus
www.twitter.com/hardwickecircus
www.instagram.com/hardwickecircus


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 980

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *