RockShock

Internetový rockový magazin

Legendární Uriah Heep potvrdili účast na švédském Time To Rock Festivalu

Text: Time To Rock Festival

URIAH HEEP byli jednou z prvních kapel ‘velké čtyřky‘ patřící do první vlny britského hard rocku. Těmi dalšími byli Led Zeppelin, Black Sabbath a Deep Purple. S písněmi jako Lady In Black, Stealinʼ, July Morning ad. se bude zpívat při západu slunce nad obcí Östra Göinge. Bude to kouzelné.

Do Knislinge (časti obce Östra Göinge) přijedou také finští THE 69 EYES se svým fantastickým hybridem goth a sleaze muziky. Tohle představení slibuje velkolepou show.

Představí se i bývalý kytarista Whitesnake Adrian Vandenberg, který pod jménem kapely VANDENBERG bude na pódiu servírovat přímo vysokooktanový hard rock té nejvyšší kvality.

Zakladatel a kytarista Kurdt Vanderhoof si z USA přiveze svou legendární kapelu METAL CHURCH a přinese všem typický americký metal v té nejlepší podobě. Navíc s novým albem Congregation Of Annihilation v zádech.

Výborné blues z Kalifornie bude na festivalu ke slyšení v podání úžasného kytaristy a zpěváka ALASTAIRA GREENEHO. Pokud máte rádi blues rock, tohle bude opravdu něco pro vás.

A pokud máte rádi glam rock 70. let a kapely jako T-Rex, Mott The Hoople nebo Slade, jistě byste se neměli minout se švédskou kapelou VELVET INSANE, která momentálně sklízí jeden úspěch za druhým.

Aktuální kolo představování kapel zakončí skupina, která vydala debutové album už v roce 1989. STEELWINGS poté sice padli za oběť grunge rocku, ale po pěti letech se vrátili zpět a jsou nepochybně jednou z nejsilnějších švédských heavymetalových kapel. V jejich čele stojí přímo ‘krutý‘ zpěvák Tommy Söderberg, který má v hrdle dynamit. Tohle musíte slyšet!

5.–8. 7. 2024 – Knislinge (Švédsko)
FB událost – www.facebook.com/events/626197132816507
Vstupenky – www.ticketmaster.se

Související odkazy:
www.timetorock.se
www.facebook.com/timetorockfestival
www.instagram.com/timetorockfestival


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1027

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *