RockShock

Internetový rockový magazin

Američtí Bowling For Soup se pochlubili klipem od českých tvůrců

Text: Jiří Olszar

Dnes již prakticky kultovní americká pop-punková kapela BOWLING FOR SOUP si nechala ušít přímo na míru nový videoklip ke skladbě High School Never Ends. Přestože se jedná o song z desky The Great Burrito Extortion Case vydané už v roce 2006 a oficiální hraný videoklip k němu před lety už také vyšel, tentokrát dostal zcela jinou podobu.

Jedná se totiž o originálně zpracovaný animovaný snímek, o který se překvapivě postarala dvojice českých tvůrců – Jindra Vrága a Patrik Hedbávný. A proč si kapela vybrala právě video tvůrce z České republiky? Zaujalo je totiž zpracování klipu Till The End (www.youtube.com), který vytvořili letos v květnu pro skupinu Joker’s IV.

Jindra Vrága vznik klipu komentuje slovy: „Byla to pro mě výzva, protože jsem na týhle kapele vyrůstal, takže zároveň velká pocta, že si mě díky Till The End našli. A jak říkám, je to takový loveletter filmům. Navíc to pro nás byla velká pocta, vytvořit klip pro velkou americkou kapelu.“

Klip si na YouTube vede velice dobře a během jednoho týdne nasbíral už přes 40 tisíc zhlédnutí. Podívejte se tedy, jak se českým autorům tento punkově filmový ‘animák‘ povedl.

Související odkazy:
www.bowlingforsoup.com
www.facebook.com/bowlingforsoup
www.instagram.com/bfs_official
www.twitter.com/bfsrocks


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1196

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *