RockShock

Internetový rockový magazin

Švédský Time To Rock Festival spustil předprodej vstupenek na rok 2024 a představil první účinkující

Text: Time To Rock Festival

Konečně nastal ten správný čas uvolnit vstupenky do předprodeje na příští ročník Time To Rock Festival v jižním Švédsku, který se koná 6. až 8. července 2024 s warm-up party 5. července v areálu Folkets Park v Knislinge.

Aktuálně jsou v prodeji klasické a VIP vstupenky na tři dny, při jejichž zakoupení do konce roku je v ceně i warm-up party. Jednodenní vstupenky půjdou do prodeje na jaře. Vstupenky budou za stejnou cenu jako letos, tedy bez navýšení.

Kdo se na festivalu představí?
V prvé řadě je to kanadská legenda ALDO NOVA, která nyní konečně přijede na festival a absolvuje zde svůj jediný koncert ve Švédsku. To je určitě skvělá zpráva. Ze stejné země pocházejí i powermetaloví králové UNLEASH THE ARCHERS. Pořadatelé jsou extra hrdí na to, že mají tu čest představit na festivalu i Lasse Åberga, Janne Schaffera a Klasse Möllberga v podobě ELECTRIC BANANA BAND. Bude to jediný koncert kapely v jižním Švédsku a mohlo by se jednat o poslední šanci vidět tuto legendární kapelu.

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARDS SONS, v čele s kytaristou Motörhead Philem Campbellem, si na Time To Rock Festivalu také odbudou svůj debut, stejně jako BRIAN DOWNEYʼS ALIVE AND DANGEROUS, skupina legendárního bubeníka Thin Lizzy. Klasický britský street punk bude možné slyšet v podobě ANTI-NOWHERE LEAGUE, pro změnu typický švédský punk zahrají oblíbení SATOR.

Janne Schaffer vystoupí také sólově se svou kapelou JANNE SCHAFFERʼS MY MUSIC STORY BAND, se kterou zahraje jak písně od skupiny ABBA, Teda Gärdestada a dalších známých interpretů, tak samozřejmě i vlastní materiál ze své dlouhé hudební kariéry. NWOBHM pak budou prezentovat klasici RAVEN a přijede i jedna z nejlepších kapel z Lundu TORSSON. Pořadatelé dále hrdě oznamují, že se jim podařilo oslovit i dvě největší japonské hardrockové kapely 70. a 80. let. – BOW WOW a MURASAKI, pro které se bude jednat o exkluzivní švédské koncerty. Kromě toho zazní i pravý lokální heavy metal od PORTRAIT a světový dánský rock od JUNKYARD DRIVE. Další britský punk nabídnou THE FIASCOS a BITE ME a zatím poslední potvrzenou kapelou jsou místní hrdinové SLÄKKTEN, kteří zahájí 5. července warm-up paty.

Pořadatelé mají ještě v rukávu dalších 28 kapel, které ovšem představí, až budou mít line-up pro rok 2024 kompletní.

Související odkazy:
www.timetorock.se
www.ticketmaster.se/event/646189
www.facebook.com/timetorockfestival
www.instagram.com/timetorockfestival


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1137

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *