RockShock

Internetový rockový magazin

Michal Hrůza a Kapela Hrůzy rozjeli v Hodkovicích pořádný mejdan

8. září 2023, Hodkovice nad Mohelkou, Restaurace Na Koupališti

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V pátek 8. září 2023 se konal v areálu hodkovického koupaliště open air koncert Michala Hrůzy a Kapely Hrůzy. Počasí bylo luxusní, tak akorát na pořádný rockový mejdan. O návštěvníky bylo po celou dobu skvěle postaráno, byl tu dostatek nápojů i občerstvení od pizzy až po klobásy, nálada byla skvělá, všichni si užívali skvělou akci pořádanou agenturou Faking Bookings.

Od 17.30 hodin odpálila akci crossoverová kapela KRUIZE KONTROL v čele s Alešem Petráčkem, který přilákal první návštěvníky areálu k pódiu. Skvělá byla pecka Mravenci nesou smrt, Mrcha a pochopitelně Ty a já. Poté vystoupila partička ze Železného Brodu DWTK, která byla založena v roce 2015. Dnes vyrukovala s novou peckou Opět zpět, která byla dost dobrá. Po nezbytné úpravě pódia naskočila do ‘rozjetého vlaku‘ známá kapela HITMAKERS z Turnova, která dnes hrála starší kousky i songy z alba Na to vem jed, které vyšlo v roce 2019. Absolutně mě nadchnul luxusní ploužák Královna, který je na YouTube v trochu jiné verzi a stojí za poslech. Ale i loňská novinka Respekt je vydařená.

Areál koupaliště se rychle zaplňoval a před vystoupením MICHALA HRŮZY a KAPELY HRŮZY bylo prakticky narváno. Sešli se tu fanoušci všech věkových kategorií – od malých dětí přes mladou generaci až po ty dříve narozené. A stálo to za to. Michal Hrůza má na kontě 12 alb a složil hudbu k několika seriálům a filmům. Muzice se věnuje přes 30 let a je vidět, že ho to pořád baví. Fanoušci si koncert skvěle užívali, zpívali a pohupovali se v rytmu hudby. A není divu. Megahity jako Bílá velryba, Zejtra mám, Zakázané uvolnění nebo ústřední píseň k oblíbenému seriálu Vyprávěj zná snad každý. Na závěr zařadil i megahit Voda živá, kterou napsal pro Anetu Langerovou a která byla hitem roku 2005 a 2006.

Po skončení koncertu ještě pokračovala zábava s DJ Michalem Tůmou.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 4.6 / 5. Počet hlasů: 14

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1577

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *