RockShock

Internetový rockový magazin

What’s In The Box odtajnili název a vydání avizovaného alba a od září vyrazí na turné

Text: Jiří Olszar

Jak již dříve plzeňští alternativní rockeři WHAT’S IN THE BOX avizovali prostřednictvím několika povedených singlů, směřuje jejich aktuální hudební aktivita k jedinému cíli – vydání nového alba. A jak kapela nedávno potvrdila, WITB právě vbíhají do cílové rovinky. Vydání nového alba, které ponese název S(T)IMULATIONS, je totiž doslova na spadnutí.

27. říjen 2023 je právě přesně ten den, který by si měli příznivci kvalitního alternativního grunge rocku, potažmo samotných WITB, zapsat tučným písmem do svých diářů. To je právě ono očekávané datum, kdy kapela nasype plnými hrstmi do posluchačů 11 nekompromisních nových fláků, mezi kterými nebudou chybět ani dříve představené singly Cartoon Network, Perfect Enemy a Brain Signals.

Na desce, stejně tak jako na zmíněných singlech, se producentsky podílel Thom Fröde (Walkmanz, Imodium, studio “i“). S propagací bude skupině pomáhat tým z Digiton Agency a agentura Musicraft. Posluchači se mohou těšit nejen na digitální verzi nahrávky, ale i na vinylovou edici.

A protože je dobrým zvykem novou muziku představit i naživo, vyrazí WITB i na propagační turné. To odstartuje s předstihem už 2. 9. 2023 na festivalu Mezi stromy v Milevsku. Pódia ovšem nebudou brázdit jen u nás. Během turné se zastaví například i v Srbsku, Polsku, Belgii a Nizozemí. Jako host se na některých koncertech představí kytarista a zpěvák Tom Nový, který se už ve společnosti WITB měl čest fanouškům představit. Ostatně s frontmanem ‘Hero Inem‘ jej spojuje muzikantská minulost v kapele Aneurysm.

Sledujte bedlivě oficiální stránky i kapelní profily, kde najdete další aktualizované informace kolem vydání nového alba a turné. Nechte se tedy hezky ‘stimulovat‘ a buďte naladěni na vlnu WITB!

Související odkazy:
www.whatsinthebox.cz
www.open.spotify.com/artist/2IWYkGQxDqKLQ6KpN1jukL
www.facebook.com/whatsintheboxxx
www.instagram.com/whats_in_the_box_cz
www.youtube.com/@whatsinthebox2547


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1152

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *