RockShock

Internetový rockový magazin

Navar přichází se speedmetalovým videoklipem

Text: Smile Music

Vzkříšená kapela NAVAR přichází s novým videoklipem. Tentokrát došlo na otvírák loňského alba Návrat havranů, speedmetalový nářez Pod křídly lva. Skladba reflektující současný stav naší společnosti pojednává o tom, jak je důležité znát vlastní historii.

Autor skladby Jiří Rain (Sebastien, ex-Citron, ex-Kreyson) dodává: „Mám pocit, že jsme zapomněli táhnout za jeden provaz. Často s vypjatými emocemi těkáme mezi tématy, která nás rozdělují, místo abychom se zaměřili na to, co nás spojuje. Neznáme-li vlastní společné kořeny, je těžké smysluplně budovat společnou budoucnost.“ Toto téma bylo zpečetěno také v mottu alba Návrat havranů: „…tradice když pod studenou zemí hnijí, kráčíme disharmonickou symfonií…“

Navar doručují řízný metal, který je podstavou textům, kterým dominují historická tematika, ale také stále platné pojmy jako morálka, tradice, hrdost a čest, které se do čerstvě oklipované skladby promítají. A samozřejmě láska, hybné to soukolí baladických songů. Mezi hosty, kteří se na nové desce představují, patří Ota Hereš (Alkehol, Törr), Luboš Suchánek (Komunál) nebo zpěvačka Leona Šenková. O mix a mastering nahrávky se postaral světoznámý německý kytarista a producent Roland Grapow (Masterplan, ex-Helloween).

Aktuální sestava:
Jiří Rain – zpěv, kytara
Jan ‘Bart‘ Bartoš – baskytara, vokály
Ondřej Pecina – kytara, vokály
Radek Rain – bicí nástroje

Související odkazy:
www.facebook.com/navarband
www.bandzone.cz/navar


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 856

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *