RockShock

Internetový rockový magazin

Illegal Mind vydali metalovou verzi songu Cha Cha Cha finského rappera Käärijä

Text: Collapse Agency

Izraelci ILLEGAL MIND představili metalový cover Cha Cha Cha (צ’ה צ’ה צ’ה) senzace Eurovize rappera Käärijä, kterou skvěle interpretují v hebrejštině. Tento strhující singl představuje pro kapelu významný milník, který předvádí jejich syrový talent a odhodlání posouvat hranice ve světě hudby.

Verze Cha Cha Cha od Illegal Mind, kterou kompletně nahrál multitalentovaný zpěvák a kytarista Maxx Dee, plynule spojuje nakažlivou energii originálu s neutuchající silou metalu. Výjimečné vokální podání a zručná kytarová práce dodávají skladbě zcela nový rozměr a zanechávají posluchače okouzlené od začátku do konce. Každý prvek je pečlivě dotažen k dokonalosti. Tento pozoruhodný výkon je svědectvím o neochvějné oddanosti kapely svému umění.

K doplnění síly samotné hudby vydali Illegal Mind k písni Cha Cha Cha také úchvatné hudební video, které je dostupné na jejich oficiálním kanálu YouTube. Vizuálně skvěle zpracované video dokonale vystihuje podstatu písně a dodává elektrizujícímu výkonu kapely další intenzivní vrstvu.

„Byli jsme přitahováni energií a emocemi Cha Cha Cha a věděli jsme, že si ji musíme udělat vlastním způsobem, který skutečně odráží náš styl,“ řekl zpěvák a kytarista Illegal Mind. „Nahrát celý cover jako sólový počin byla výzva, ale umožnilo nám to předvést naše individuální talenty a umělecké vize. Jsme nadšeni, že můžeme sdílet tuto jedinečnou metalovou interpretaci se světem.“

Svou podmanivou fúzí žánrů a neúprosnou intenzitou je cover Cha Cha Cha od Illegal Mind nastaven tak, aby vyvolal vlny v metalové komunitě i mimo ni. Tento pozoruhodný počin jistě zaujme milovníky hudby, kteří hledají svěží a povzbuzující zvukový zážitek. Fanoušci Käärijä budou potěšeni, když objeví úplně nový rozměr písně, kterou tak milují.

Metalový cover Cha Cha Cha od Illegal Mind je k dispozici na hlavních streamovacích platformách a v obchodech s digitální hudbou.

Cover Cha Cha Cha na Spotify – www.open.spotify.com

Další informace o Illegal Mind můžete sledovat na kapelním FB profilu www.facebook.com/illegalmindband.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1075

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *