RockShock

Internetový rockový magazin

Moravius avizují singlem Sail In To Infinity vydání nového stejnojmenného alba

Text: Jiří Olszar

Letos uplynuly již tři roky od vydání posledního alba Wind From Silesian Land powermetalových MORAVIUS, a protože ‘slezský vítr‘ už pomalu přestává vát, přišel čas na rozpoutání další vichřice. Tentokrát se havířovská kapela opřela přímo do námořních plachet, jak napovídá nejen název připravovaného alba Sail In To Infinity, ale i právě uvedeného stejnojmenného singlu, ke kterému bylo zároveň vytvořeno i lyric video.

Jak prozrazuje frontman Moravius Dalibor ‘Panther‘ Halamíček, nová deska vyrazí z přístavu na širé moře už příští měsíc a posluchači na ní najdou kromě tradičně kvalitní power/speedmetalové muziky i spoustu zajímavých hostů. Tím největším bude především kytarista Timo Tolkki, který nahrál sóla do dvou skladeb, včetně již zmiňovaného titulního songu. Dalším zajímavým jménem je pak Niklas Insfeldt, zpěvák kapely Dream Evil, a chybět nebude ani český kytarista, zpěvák a skladatel Pavel Škarpa, známý jako frontman havířovské skupiny Bastard.

Nezapomeňte tedy, že bárka Sail In To Infinity vyplouvá už příští měsíc a nebude na nikoho čekat, i když to bude nekonečná cesta!

Související odkazy:
www.moravius.cz
www.facebook.com/Moraviuspowermetal


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1059

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *