RockShock

Internetový rockový magazin

Už příští sobotu se mohou příznivci kvalitní hard & heavy muziky vydat do Mysločovic

Text: Fireball, Jiří Olszar

19. 8. 2023 se uskuteční ve venkovním areálu u hospody Na Sokolce v Mysločovicích u Zlína již třetí ročník open air akce Rockfest Mysločovice. O přítomné fanoušky bude patřičně postaráno. Nejenže se dočkají pořádné porce rock/metalové muziky, ale budou moci ochutnat z výběru čtyř druhů piv, grilovaných specialit nebo se v rámci hašení žízně zúčastnit pivní soutěže. Kdo se chystá na festival ze Zlína, může využít přímý spoj ze zlínského autobusového nádraží.

To nejdůležitější se ale bude odehrávat samozřejmě na pódiu. Představí se zde hned čtveřice velice zajímavých kapel, které jistě odeženou od výčepů i ty nejžíznivější fanoušky.

CHORUS – hard & heavy (Otrokovice)
Otrokovická formace hrající hard & heavy představí především autorskou tvorbu, ale návštěvníci se mohou těšit i na nějaký ten cover.
www.bandzone.cz/chorushardroll

ATAK – metal (Sobůlky)
Kapela hraje přímočarý heavy metal postavený na chytlavých melodiích s šikovně napsanými českými texty. Nejsilnější zbraní kapely je silný nakřáplý hlas zpěváka Aleše Bystřického, který ve středních polohách připomíná Aleše Brichtu v jeho nejlepších letech.
www.bandzone.cz/atak

FIREBALL – hard rock (Zlín)
Kapela složená ze zkušených zlínských muzikantů plující na vlně hard rocku 70.–90. let s moderním soundem a přístupem. Na kontě mají 3 CD a klip Wake Up. Zároveň představí nové CD 1984, ke kterému natočila i nový stejnojmenný klip (www.youtube.com).
www.bandzone.cz/fireball
www.facebook.com/fireballhardrock

WARNING VISION – hard & heavy (Vyškov)
Hard & heavy vyškovská kapela s muzikanty z celé Moravy, kteří působili v kapelách Titanic, Motorband nebo Regon. Na světě mají i dva nové klipy ke skladbám Soudný den a Nezhasínej. Spolu s jejich zlínskou dračicí Marcelou Paul přestaví nové CD Soudný den.
www.warningvision.cz

FB událost – www.facebook.com/events/799900421420656


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1036

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *