RockShock

Internetový rockový magazin

Členové Jerem’I představují nový projekt J.T C.O.R.P

Text: Jiří Olszar

Členové progresivně metalové kapely JEREM’I, konkrétně Jiří ‘Remi‘ Remo (kytara), Georgi ‘Joro‘ Enchev (kytara), Josef Kudláček (baskytara) a Jan Meduna (bicí), se rozhodli rozšířit své muzikantské obzory a představují svůj nový projekt J.T C.O.R.P. Prvním autorským počinem se stal před pár dny uvedený singl Končí to tmou, ke kterému vyšlo i povedené lyric video.

Aktuální snažení nového projektu směřuje k vydání dlouhohrající desky, a jak prozradili členové kapely, skladby na celé album už mají hotové a postupně je budou nabízet fanouškům k poslechu na Spotify. O zvukovou stránku nahrávek se stará především samotná skupina (Enchev, Remo), s finálním mixem a masteringen pak vypomáhá brněnský mistr zvuku Jakub Malášek (Jerem’I, Arch Of Hell, Asgard, GATE Crasher ad.) v Neuro Impulse Sound Studiu.

O zpracování aktuálního lyric videa se postaral zkušený video tvůrce Jindra Vrága, který v poslední době vytvořil hned několik povedených videoklipů pro kapelu Joker’s IV. I pro J.T C.O.R.P má v plánu přípravu několika oficiálních klipů a ten další vyjde k druhému singlu a bude uveden cca za měsíc. To bude přesně ten pravý čas, kdy skupina odtajní poslední dílek kapelní sestavy. Rock/metaloví fanoušci budou jistě velice mile překvapeni obsazením pěveckého postu.

Pokud vše dopadne podle plánů a zájem o novou muziku ze strany fanoušků a promotérů bude velký, J.T C.O.R.P slibují, že se posluchačům představí i jako regulérní kapela naživo. Zatím si tedy vychutnejte první ukázku a tešte se na ty následující!


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1488

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *