RockShock

Internetový rockový magazin

Britská noise/punkrocková kapela Spits Milk vydává nové album Hells Lapels

Text: Collapse Agency

Už se vám někdy stalo, že jste si ukopli palec na noze a připadalo vám to tak nesnesitelné, že jste hned kopli do něčeho jiného? Tak to je dobře, protože takový pocit budete mít při poslechu nového alba Hells Lapels skupiny SPITS MILK. Kapela, kterou mnoho přátel označilo za superskupinu, pochází z Birminghamu (UK).

Tvoří ji členové Calories, Stinky Wizzleteat, Sunshine Frisbee Laserbeam a Opium Lord. Muzikanti, vlastními jmény Neil Bailey, Pete Dixon, Bruce Goodenough a Tom Whitfield, jsou rozkročeni někde mezi punkem, noise rockem a popem a svůj hudební chaos dotáhli k dokonalosti na novém albu Hells Lapels, druhé studiové nahrávce kapely, která vyšla u Cruel Nature Recordings 28. července 2023.

Druhá plnohodnotná deska Spits Milk, nahraná v Birminghamu v létě 2022, posouvá hranice a překračuje žánry. Hells Lapels spojuje prvky punku, doomu, noise rocku a popu, což vyvolává srovnání s Melvins, Idles, Oxes nebo Sonic Youth. Spits Milk se nyní připravují na turné.

Hells Lapels je opředeno vtipem a sarkasmem, ale i dávkou vážnosti, album se textově zabodává do reality moderního života, Whitfieldův smysl pro někdy suchý humor spojený s reálným smyslem pro šibeniční humor předvádí absurditu spojení mladý/dospělý v naší době.

S divokými kytarami, pevnými baskytarovými linkami a téměř dokonalým bubnováním nabízí Hells Lapels mladickou energii se základy ze starých časů.

Související odkazy:
www.facebook.com/SpitsMilk
www.twitter.com/spitsmilk
www.spitsmilk.bandcamp.com/album/hells-lapels
www.youtube.com/watch?v=Nz-12hN3C2w


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1123

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *