RockShock

Internetový rockový magazin

Jihlavu znovu rozezní festival Magmafest

Text: Pavel Novák

Magmafest je již kultovní rockový festival za účasti těch nejpopulárnějších českých a slovenských rockových kapel. V roce 2023 proběhne již jedenáctý ročník festivalu, který se bude konat v pátek 11. 8. a sobotu 12. 8. v Jihlavě v letním kině. Stejně jako při jubilejním desátém ročníku, i tentokrát si užijete dvoudenní porci pořádné rockové muziky.

Ubytování a cesta na festival
Ubytování na Magmafestu najdete na www.pavov.com a cestu smluvním taxi za 240 Kč na festival si zajistíte na www.xanadu-taxi.cz (+420 604 434 434).

Občerstvení
Důležité informace! Stále více dotazů přibývá od fanoušků s bezlepkovou dietou, jak to bude s jejich jídlem. Máme příslib od několika sekcí, že jídlo bude a můžete se těšit na dobrou kuchyň. I tak si můžete vzít jídlo s sebou. Pořadatelé toto berou jako samozřejmost. Nebudou si zkrátka hrát na rockovou rodinu, a přitom toto zakazovat. Na vstup a security je jasný apel, že toto je povoleno.

Níže se můžete podívat na novou festivalovou pýchu – historicky první vratný kelímek Magmafestu. Bude ho možné koupit za 50 Kč ve stánku u vstupu s merchem, několik jich bude puštěno do oběhu i do samotných výčepů.

Obsazení kapel je opravdu pestré
Na Magmafestu se během dvou dnů představí kapely ŠKWOR, TRAKTOR, HARLEJ, DYMYTRY, TŘI SESTRY, HORKÝŽE SLÍŽE, TRAUTENBERK, ARAKAIN, ALKEHOL, PANOPTIKO, DEBUSTROL, LAUTR, SPS, ARZZEN, SORTA, HANZ’S FVCKERS a LADY KATE.

Vstupenky je možné zakoupit zde:
www.ticketstream.cz/akce/magmafest-163803

Související odkazy:
www.magmafest.cz
www.facebook.com/magmafestoriginal
www.facebook.com/events/3214172502181974

Festivalová mapa

DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1542

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *