RockShock

Internetový rockový magazin

Populární zpěvák Niall Horan se s novou deskou The Show vydává na svou prozatím největší tour a zavítá poprvé i do Prahy

Text: Echopromotion

Hluboce procítěná úvaha o všem, od duševního zdraví až po nekonečnou komplikovanost a nejistotu lásky, je nekonečně okouzlující výpovědí o tom, jak následovat své srdce až k jeho skutečné podstatě. NIALL HORAN se obzvláště těší na svá vystoupení, jelikož se jedná o jeho nejosobnější materiál, který ve své výjimečné kariéře prozatím vytvořil.

„Není nic lepšího než sledovat, jak vám dav zpívá se všemi těmi emocemi ve tváři, a vědět, že si tu píseň spojuje s něčím významným ve svém vlastním životě,“ říká Niall Horan. „Pro mě je to vždycky to nejlepší, co může z psaní písniček vzejít.“ Horan, který se v této sezoně připojil k pořadu The Voice televize NBC jako nový kouč, v něm představil svůj nový singl Meltdown.

Horan, který pochází z irského Mullingaru, prodal přes 80 milionů desek a několikrát koncertoval po celém světě jako člen kultovní skupiny One Direction. Jeho sólový debut Flicker se v říjnu 2017 dostal na první místo žebříčku Billboard 200 a obsahoval 3x RIAA platinový singl Slow Hands a 2x RIAA platinový singl This Town. Album se dostalo do Top 10 celkem ve 20 zemích. S celkovým počtem globálních streamů přesahujícím osm miliard získalo album Flicker platinu v pěti zemích (včetně USA) a zlato v dalších sedmi zemích. V roce 2020 následovalo album Heartbreak Weather, které se umístilo na vrcholu britského žebříčku Official Albums Chart a žebříčku Billboard Top Album Sales.

Koncert v pražské sportovní hale FORTUNA se uskuteční 17. 3. 2024.

Ceny vstupenek od 1490 Kč. Live Nation Klub předprodej od 27. 7., 10.00 hod., Artist předprodej od 26. 7., 10.00 hod. Vstupenky v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 28. 7., 10.00 hod.

Související odkazy:
www.niallhoran.com
www.facebook.com/Niallofficial
www.instagram.com/niallhoran
www.twitter.com/NiallOfficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 843

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *