RockShock

Internetový rockový magazin

Finská deathmetalová kapela Philadelphia Incident vydala nový singl Obey

Text: Collapse Agency

PHILADELPHIA INCIDENT je neúprosná síla v metalové říši pocházející z Finska. Tato dvoučlenná ‘kapela‘, která se zrodila z fúze různých metalových subžánrů, převádí svou kolektivní kreativitu a neústupnou vášeň do sluchového náporu, který překonává hranice.

S uvedením nového singlu Obey na všech streamovacích platformách se připravte na zvukovou cestu, která zanechá nesmazatelnou stopu. Philadelphia Incident je majákem vzpoury, hymnou pro ty, kteří se odmítají přizpůsobit, a symbolem neústupné odolnosti stát tváří v tvář nepřízni osudu.

Se sólem od hostujícího Tomyho Laista (známého např. z Hateform, Mors Principium Est, Mors Subita, Omnium Gatherum, Pain Confessor a spousty dalších), Obey předvádí charakteristickou směs death a thrashmetalových prvků s různými instrumentálními a uměleckými elementy.

Projekt Philadelphia Incident, který vznikl jako dílo ‘krásné nenávisti‘, čerpá z minulých počinů svých členů, včetně uznávaných Pain Confessor a Sancnity, aby vytvořil novou cestu zvukové destrukce. Jeho hudba působí jako chiméra plynule mísící prvky death, thrash a progresivního metalu a přináší niterný zážitek, který uchvátí posluchače a upoutá jejich pozornost.

Philadelphia Incident se s neúnavným úsilím a nekompromisním přístupem vypořádává s tématy útlaku, vzpoury a věčného boje proti systému, který se snaží všechny ovládat a podrobit. Jejich texty slouží jako strašidelná reflexe dystopického světa, který obýváme, a nabádají nás, abychom zpochybňovali status quo a bojovali za svou individualitu a svobodu.

Připravte se na to, že vás pohltí jejich drtivé riffy, ohromující bicí a divoké vokály, které proříznou vzduch jako zubaté ostří. Hudba Philadelphia Incident je bouřlivým útokem na smysly, který ve vás vyvolá touhu chtít stále víc. Jejich energie je nakažlivá a nutí vás třepat hlavou a přijmout sílu hudby, která proudí vašimi žilami.

Singl na Spotify – www.open.spotify.com

Související odkazy:
www.facebook.com/philadelphiaincident
www.twitter.com/phillyincident
www.philadelphiaincident.bandcamp.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 845

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *