RockShock

Internetový rockový magazin

Stellvris představili další singl z připravovaného alba

Text: Stellvris

V úterý 4. 7. 2023 vydala pražská formace STELLVRIS čtvrtý singl z připravovaného alba s názvem Who’s The Target Now, na kterém opět spolupracovala s americkým producentem Jonathanem Dolesem z KonKrete Studios (Cane Hill, For The Fallen Dreams a další). Tento singl je zatím nejtvrdší počin, jaký kapela doposud vytvořila. V letošním roce se můžeme těšit na debutové album, které se ponese v duchu moderního metalu a obrovského zvuku právě z pera Jonathana Dolese.

Singl Who’s The Target Now nastavuje zrcadlo těm, kteří šíří nenávist, ubližují ostatním a dělají z ostatních terče posměchu. Jednou se totiž kvůli svým činům stanou těmi terči sami. Zloba a bolest, kterou zaseli, se jim vrátí zpět jako bumerang, ale s o to větší silou.

Stellvris je pražská metalová kapela, která vznikla v roce 2019. Tahle čtyřčlenná sestava tvoří hudbu založenou na moderních kytarách, intenzivních groovech a rozmanitých vokálech frontwoman Nicol. V roce 2020 kapela vydala svůj první singl Find Your Course, který okamžitě získal pozornost jak v Česku, tak i v zahraničí. Po pár vydaných singlech kapela vydala v roce 2022 debutové EP Upside Down, které ve stejném roce představila širokému spektru publika napříč českými předními festivaly jako Brutal Assault, Fajtfest, Basinfirefest, MetalGate Czech Death Fest nebo Death Coffee Party, jakož i na koncertech v zahraničí. Letos se kapela představila mimo jiné ve Vídni a v Dornbirnu jako support Jinjer. Dále se kapela v letošním roce chystá vydat debutové album ve spolupráci s americkým producentem Jonathanem Dolesem z KonKrete Studios (Cane Hill, For The Fallen Dreams a další). Hlavním cílem Stellvris je i nadále vytváření kvalitní a originální produkce, která spolu s obrovskou energií na pódiu strhává všechny na koncertech.

Související odkazy:
www.open.spotify.com/album
www.facebook.com/STELLVRIS.band
www.instagram.com/stellvris_band
www.stellvris.bandcamp.com/music


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 839

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *