RockShock

Internetový rockový magazin

Slovenskí landless predstavili nový singel Wild Hearts

Text: landless

7. júla vydala slovenská kapela LANDLESS nový singel s názvom Wild Hearts. Videoklip ku singlu bol natočený v krásnych priestoroch Brnenského výstaviska, ktorý na kameru zaznamenal Martin Vaněk a zároveň zabezpečil aj samotné produkčné spracovanie.

„Pieseň sa vyznačuje modernou rockovou produkciou s chytľavým refrénom v kontraste s jemnými slohami,“ popisuje gitarista kapely Peter Kozák. Ak by sme chceli celý text a zároveň myšlienku skladby zhrnúť do jednej vety, tak by to bolo: „Ak si niekedy v živote stretol osobu, s ktorou ste spolu prekonávali prekážky, boli ste tu vždy pre seba a zároveň ste sa posúvali ďalej, tento song je pre vás dvoch,“ povedal spevák kapely Ladislav Mikoláš.

Landless je slovenská kapela tvorená štyrmi členmi: Ladislav Mikoláš – spev, Peter Kozák – gitara, Marek Halmo – gitara, Nikolaj Hordin – bicie. Žánrovo kapela spadá do moderného post-hardcoru, pričom vo svojej tvorbe využíva aj prvky zo žánrov ako metalcore či alternative rock.

„Hudobne sa snažíme byť viac ‘open-minded‘ a pozerať sa na veci viac spod povrchu. Vyvíjajúc sa psychologicky, melodicky a dynamicky nám pomohlo sa dostať hudobne do bodu, kde sa cítime momentálne komfortne, kde naše srdcia našli vnútorný pokoj,“ vysvetľuje spevák Ladislav Mikoláš.

Kapela hrala na veľkých hudobných festivaloch v okolitých krajinách – Rock For People, Topfest, Pohoda či Mighty Sounds. Emmure, Kingdom Of Giants, Betraying The Martyrs, Our Last Night či Landmvrks sú mená, s ktorými mala kapela tú česť zdieľať pódium.

Súvisiace odkazy:
www.landlessband.com
www.facebook.com/landlessband
www.instagram.com/landlessband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 939

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *