RockShock

Internetový rockový magazin

Soulfly oznámili predskokanov slovenských koncertov!

Text: ProMusic

SOULFLY, jedna z najikonickejších amerických metalových kapiel sveta, ohlásila svoje plány na leto 2023. Skupina po dlhých 5 rokoch zavíta aj na Slovensko, kde bude hrať v dňoch 18. júla 2023 v Bratislave v Majestic Music Clube a 19. júla 2023 v Košiciach v klube Collosseum.

Soulfly sa opäť tešia na možnosť stretnúť sa so svojimi fanúšikmi na Slovensku a priniesť im svoju brutálnu koncertnú energiu, ktorú treba zažiť naživo. Skupina okolo frontmana Maxa Cavaleru založená v roku 1997 je jednou z najznámejších metalových skupín dnešnej doby, ktorá sa prezentuje výrazným zvukom a textami s politickými a spoločenskými témami.

Na koncert v Bratislave si ako predskokanov vybrali aktuálne jednu z najpopulárnejších metalových kapiel na Slovensku – CATASTROFY. Títo zbojníci určite predvedú nadupanú show, a umocnia tak zážitok z hlavného koncertu večera.

V košickom klube Collosseum sa v úlohe hosťa predstavia DEMONIC-EYED. Skupina so svojím vlastným štýlom, miešajúca thrash, hardcore, punk, s ich jedinečnými skladbami dodá koncertu ešte viac rozmanitosti.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť vidieť jedného z najplodnejších hudobníkov v metale, ktorý založil Sepulturu a dokázal ju dostať z Brazílie až na svetovú scénu a získal si mnoho fanúšikov aj spomedzi hudobníkov ako Ozzy Osbourne, Dave Grohl či Corey Taylor zo Slipknot.

Vstupenky na koncert sú k dispozícii v predajnej sieti TicketLIVE.sk.

Súvisiace odkazy:
www.soulfly.com
www.facebook.com/SoulflyOfficial
www.instagram.com/thesoulflytribe
www.twitter.com/thesoulflytribe


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 973

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *