RockShock

Internetový rockový magazin

Prague Open Air – Připravit, pozor a hrajem!

Text: Prague Open Air
Foto: Petr ‘Tibi‘ Tibitanzl

Ani jsme se nenadáli a sezona koncertů pod širým nebem je tady. Od června do září jsme si pro vás připravili program plný těch nejlepších hudebních zážitků. K oblíbené ledárenské scéně se letos nově připojí i scéna na Občanské plovárně. Ať už máte radši rap, nebo klasickou lidovou tancovačku, letošní výběr z bohatého žánrového rozpětí se trefí do vkusu každého z vás.

Vstupenky koupíte tady: www.pragueopenair.cz

Věděli jste, že jsme letos cashless?
Díky vaší zpětné vazbě jsme se pro tuto sezonu s NFCtron dohodli na možnosti platby kartou. Ledárny Braník i Občanská plovárna tak budou akceptovat bezhotovostní platby ve dvou formách:
1. Díky novému NFCtron Pay budete mít možnost platit bezkontaktní platební kartou, mobilem nebo hodinkami.
2. Pokud u sebe budete mít pouze hotovost, nebojte, na místě si můžete dobít náramek s čipem NFCtron a bezstarostně si užívat všeho, co vám areál nabízí.

Samotný proces je v obou případech velmi jednoduchý. Pro každou platbu stačí jen přiložit kartu či čip k zadní straně prodejního zařízení, počkat na autorizaci a zelenou obrazovku s potvrzením objednávky.

Více informací a podrobný návod Prague Open Air 2023
Už jste si vybrali koncert? Prohlédněte si celý program a dorazte do Ledáren Braník nebo na Občanskou plovárnu třeba na HOOVERPHONIC, MŇÁGU A ŽĎORP, PRAŽSKÝ VÝBĚR, DAVIDA KOLLERA, MONKEY BUSINESS, ANETU LANGEROVOU, IMT SMILE, VYPSANOU FIXU, UDG, HRADIŠŤAN nebo MICHAL PROKOPA.

Ledárny Braník
Koncertní areál Ledárny Braník najdete stejně jako v minulém roce hned vedle historické budovy branických Ledáren na Praze 4. Areál vám kromě skvělých koncertů nabídne také dostatek prostoru pro letní relax a komfortní zázemí s pestrou gastro nabídkou.

Občanská plovárna
Scéna Občanské plovárny nabízí intimnější prostory. Najdete ji na Malé Straně mezi Úřadem vlády a Čechovým mostem. Na Plovárně si užijete nádherný výhled na Vltavu, super gastro a před vrtochy počasí vás uchrání kryté hlediště.

Související odkazy:
www.pragueopenair.cz
www.facebook.com/pragueopenair
www.instagram.com/pragueopenair


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 926

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *