RockShock

Internetový rockový magazin

Sightless Era posílili tři noví členové. Prvním výplodem nové sestavy je singl Raised To Bleed

Text: Sightless Era

SIGHTLESS ERA, původně zformovaní jako dvojčlenná banda z Třebíče, se v průběhu času rozrostli o další tři členy. Toto posílení skupinu kreativně obohatilo a umožnilo rozšíření zvukového arzenálu. Kapela se pevně usadila na scéně a vykročila novým směrem, který je otevřený prozkoumávání temných a emocionálních témat.

V již pětičlenné sestavě skupina vydala zbrusu nový singl Raised To Bleed, ke kterému byl natočen i videoklip. Kamera a střih byly svěřeny talentovanému Milanu Sedlákovi, který dokázal zhmotnit atmosféru skladby. S precizností a uměleckým cítěním vytvořil vizuální zážitek, který naprosto odpovídá energii a intenzitě Sightless Era.

Na zvukové stránce spolupracovala parta s producentem Michaelem Novákem, zpěvákem skupiny Make Me Collapse z Hradce Králové. Jeho dlouholeté zkušenosti a nadšení pro metalcore dávají skladbě Raised To Bleed neobyčejnou a hutnou atmosféru.

„Se Sightless Era věříme, že klip Raised To Bleed rozežene krev v žilách fanouškům po celém světě stejně jako další připravovaný materiál, na kterém budeme i nadále spolupracovat s Michaelem Novákem. Pokud chcete sílu naší tvorby zažít naplno, stavte se 22. 6. na Chlístovský Hejk nebo 20. 9. na festival Hudba z Fektu,“ prohlašuje kytarista David Ježek.

Související odkazy:
www.facebook.com/sightlessera
www.instagram.com/sightless_era
www.youtube.com/channel/UC4JVR9ik4z3y-DGck2tr8yQ
www.bandzone.cz/sightlessera
www.open.spotify.com/artist/2LgBw1oC8l5GNi4WoqWteL


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 823

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *