RockShock

Internetový rockový magazin

Visací zámek 41 let – Made In Strahov

Text: Martina Jablanovská

Po loňském vyprodaném narozeninovém koncertě na pražském Strahově se VISACÍ ZÁMEK vrací na místo činu, aby oslavil další rok svého působení. Velkolepá oslava proběhne tentokrát za účasti kapel HUDBA PRAHA BAND, SPS a ZNOUZECTNOST. Pro nedočkavé si jako připomínku můžete poslechnout živák z loňské oslavy anebo celý koncert zhlédnout na 2CD/DVD, které vychází 16. 6. 2023.

Koncert 41 let v punku proběhne 24. června 2023 na pražském Strahově. Na tomto koncertě kapela pokřtí CD i DVD Made In Strahov se záznamem vystoupení.

Tady to před více jak čtyřmi desítkami let začalo. Od té doby odehráli punkoví králové tisíce koncertů a vydali dvanáct řadových alb. Písně této legendy zlidověly a na hudbě Visacího zámku vyrostlo několik generací posluchačů.

„ Vloni jsme poprvé slavili narozeniny už v červnu a pod širým nebem a akce se velmi vydařila. To místo mezi vysokoškolskými kolejemi a růžovým sadem je jistě magické, zvuk byl skvělý a alkohol dobře chutnal. Hodláme ze strahovských punkových slavností udělat tradici. A Strahov asi jmenuji hlavním městem Punkového království, když už tam trůní růžový traktor.“
Hony, z boží vůle punku král.

Vstupenky jsou k zakoupení v předprodejní síti Ticketstream:
www.ticketstream.cz/akce/visaci-zamek

Související odkazy:
www.visaci.cz
www.facebook.com/visaci


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 849

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *