RockShock

Internetový rockový magazin

Open air festival Magick Musick 2023 vypukne v Čermné u Sušice už 17. června

Text: František ‘Berry‘ Březina

13. ročník komorního festivalu je ve znamení pěti nonkonformních kapel. Areál bude v sobotu 17. 6. otevřený od 15.00 hodin, začne se během odpoledne a skončí okolo půlnoci. Kapely představujeme v alfabetickém pořadí.

FAÜST tvoří společně s Lahar a Exorcizphobií vládnoucí triumvirát současného tuzemského thrash metalu, což dokládají právě vyšlým masakrujícím debutem Tinnitus Inquisition, jímž s potěšením sobě vlastním naživo zpráskají Boudu a přilehlé okolí.

FORGOTTEN SILENCE experimentují od roku 1993 s progresivním rockem a metalem a na své dlouhé avantgardní pouti lemované vždy ve všech pádech skloňovanými alby se poprvé zastaví v našich končinách, kde naživo představí svoji aktuální desku Vemork Konstrukt.

ŁŪT náhle povstali z Tosiro a z jihočeské metropole dovezou vrchovatý valník kvalitního bahna, ve kterém bude radostí oddaně se vlnit a jehož kalnou zvukovou stopu nedávno otiskli na split MC s bratry NĀV, kteří Čermnou poctili svou návštěvou vloni.

POVODÍ OHŘE se dostaví koňským spřežením z domovského Chebu, aby tento rockový kvintet stanul na betonu, prachu a paletách, které znamenají pódium Boudy, pro niž je tento roots rock, gotické country, heavy blues či jednoduše kovbojka po česku signifikantní.

V.O.H. dovalí z Prahy na Šumavu odprezentovat svůj svižný hardcore/punk s notným odérem thrash metalu, tak jak to na jihozápadě schvalujeme nejen z fyzických hudebních nosičů, ale stejnou měrou právě naživo.

Předem děkujeme za podporu a těšíme se na tradiční setkání pár dnů před letním slunovratem.

Související odkazy:
www.madmusick.cz/festival
Předprodej (do 12. 6.) – www.madmusick.cz/online_store
FB událost – www.facebook.com/events/735153958026647


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 725

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *