RockShock

Internetový rockový magazin

Natřije v letním hitu Bereniko vzpomínají na vztahové neúspěchy a odhalují, proč k takovým nezdarům mohlo docházet

Text: Natřije

Chlumecká pop-punková kapela NATŘIJE přichází s novým singlem Bereniko, ke kterému rovnou natočila videoklip. V letním hitu kluci s nadhledem vzpomínají na své nepovedené vztahy. Vžívají se do role nerdů a prožívají s nimi první nezdary s ženami. Dívka v podání Vlasty Ulrichové po noci procitá do nového dne se zjištěním, že kluk v podání Honzy Jambora, kterého potkala předchozí den na plese, není šarmantní a charismatický lamač dívčích srdcí, za kterého ho měla. Probouzí se do pokoje, kde ji na každém centimetru čeká překvapení.

Natřije hudebně navazují na moderní západní vlnu pop-punku, díky které jsou jedineční a která má bezpochyby dnešní mladé generaci co říct. Song vznikal ve studiu Resound pod taktovkou Martina Havlena. Natáčení klipu si vzal pod křídla již poněkolikáté Honza Kašpar z hradecké kapely Glad For Today.

Kapela se vrací po posledním vydaném úspěšném songu Moje cesta. Chlumecká parta – ve složení zpěvák a kytarista Petr Cincibus, kytarista a druhý zpěvák Kuba Stránský a bubeník Pavel Hlubuček – chystá letní tour, kterou čerstvě obohatila také o světelnou pódiovou show. V klipu se na basovou kytaru objevuje Petr Hošek, stálice, která skupinu kluků už přes rok doplňuje.

Související odkazy:
www.natrije.cz
www.facebook.com/Natrije
www.instagram.com/Natrije


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 828

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *