RockShock

Internetový rockový magazin

Dvojkoncert Protheus a Komunál – Unikátní propojení dvou spřátelených kapel v Tlumačově

Text: Ticketstream

PROTHEUS navazuje na své veleúspěšné turné z podzimu roku 2022 a připravil několik open air koncertů k oslavám Zlaté desky Závislosti. Textař a frontman metalové kapely Dymytry vydal v září loňského roku své první sólové album Závislosti a vyrazil na své první sólové turné po kulturních domech po celé ČR. Zájem fanoušků byl obrovský, dva koncerty byly dokonce vyprodané. Že se Protheus se svou první deskou trefil do vkusu fans, dokazuje i to, že deska je tři měsíce od vydání zlatá.

KOMUNÁL, dříve známý pod názvem Komunální odpad, je rock/metalová kapela z Chlumce nad Cidlinou založená v roce 1992. Hlavou skupiny je zpěvák Luboš Suchánek. Ostatní členové kapely jsou Jarda ‘Bárt‘ Novák, David Hlaváček, Pavel ‘Erny‘ Hanuš, Filip Litera a Radek Plachetka. Komunál nadále pokračuje v koncertování a zároveň se s koncerty vydává i daleko za hranice Východočeského kraje. To, že již dlouho nejde o regionální kapelu, Komunál dokázali jak koncertem v Lucerně v roce 2021, tak i na turné ke 30 letům na podzim roku 2022.

Obě kapely spojí své síly a fanouškům se společně představí 20. 5. 2023 v AMFI Tlumačov (u Domažlic) na open air koncertě. V případě nepříznivého počasí se vše přenese do KD Mrákov.

FB událost – www.facebook.com/events/718701276646405
Vstupenky – www.ticketstream.cz//akce/protheus-komunal-170005

Související odkazy:
www.protheus.cz
www.komunalniodpad.com
www.kdmrakov.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1660

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *