RockShock

Internetový rockový magazin

Forrest Jump jako Jeden tým vyrazili na turné

Text: Smile Music
Foto: archiv skupin

Nové album FORREST JUMP je hotovo. Následník eponymní desky se na pulty pod názvem Vrtochy dostane začátkem května, premiérově však je k dostání už od poloviny dubna na turné s Porta Inferi, které se rozběhlo tento víkend.

Vrtochy, takový titul pro název aktuálního alba zvolili moravští Forrest Jump. Jedná se o jedenáctipísňovou nahrávku, jejíž produkce se ujal Honza Toužimský z Arakainu. Forrest Jump ji už nahrávali v aktuální sestavě s Matym Buriánkem, novou posilou za bicími.

Oficiálním datem vydání alba je 6. květen 2023, kdy jej Forrest Jump zároveň pokřtí v rámci luhačovické zastávky turné Jeden tým s PORTA INFERI, pro nějž ještě před jeho začátkem přichystali drobné překvapení – společnou píseň a videoklip Jeden tým a z tábora obou kapel už pronikly informace o společném provedení písně i v koncertní podobě.

I když Vrtochy vychází až v květnu a oba spolky na turné vyrazily už minulý týden 13. a 14. dubna 2023, kdy společné koncertování zahájili v olomouckém Bounty Rock Café a ostravském Barráku, nová deska Forrest Jump je pro fanoušky předpremiérově k dostání už na turné. Tedy i na dalších zastávkách v Brně, Jihlavě, Hodoníně, Luhačovicích, Plzni, Českých Budějovicích, Litvínově a pražském Vagonu.

Jak už bylo řečeno, křest alba proběhne v Luhačovicích v den vydání desky. Zde proběhne i dražba obrazu ‘koňské‘ předlohy pro obal alba od malíře Davida Kranze. Výtěžek bude poslán charitativní organizaci Korunka, jejíž ředitelka Veronika Crha-Záhorská bude i jednou z kmoter alba.

Související odkazy:
www.forrestjump.cz
www.facebook.com/forrestjumpofficial
www.instagram.com/forrestjumpofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 758

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *