RockShock

Internetový rockový magazin

Mejdan, co ti odjebe dekl! Cocotte Minute chystají 5. 5. v Rock Café ojedinělou Černý šaty fans release party, v premiéře zazní stejnojmenná novinka

Text: Hanka Bukáčková

Je to teprve pár dní, kdy COCOTTE MINUTE dojeli turné s kapelou Traunteberk. A už nyní chystají další specialitu. Společně s fanoušky spojí síly na natočení příštího videoklipu. Tentokrát půjde o video k zatím nezveřejněné skladbě Černý šaty, kterou právě dokončili se svým dlouholetým producentem Mikem Wolfem v jeho vídeňském MelonFM studiu.

Písnička se objeví na chystaném triptychu Zllá láska (podzim 2023). Veřejnost už zná singl Řeka. Video k němu nabírá statisíce views na YouTube kanálu kapely a obsadilo 2. místo mezi videoklipy za uplynulý rok v prestižní anketě Žebřík. Nyní se kapela po dlouhé době opět rozhodla využít velkorysosti svých fans a připravila akci nazvanou Černý šaty fans release party.

Ta se uskuteční v pátek 5. 5. v Rock Café. „Účelem mejdanu je konečně zakalit taky jednou s fans, protože druhej den je sobota, a zároveň vydělat peníze na klip Černý šaty,“ komentuje událost frontman Zeller. Fanoušci se mohou těšit na minimálně hodinu a půl dlouhý set. V premiéře zazní zbrusu horká novinka Černý šaty. Do toho kapela chystá ještě jedno hudební překvápko. Jaké? Přijďte a uslyšíte. K tomu bude předskakovat neohraný support, který vyberou z konkurzu.

Komu se datum nehodí a nebude mít cestu do Prahy, a přesto by chtěl finančně podpořit vznik klipu, může tak učinit i bez koncertu. Stačí přispět libovolnou částkou prostřednictvím: www.smsticket.cz

Kapela to dělá proto, že „Ne naší vinou se nám komplet rozpadla hlavní jarní tour, ze který jsme měli ten klip zaplatit. A protože nám fans už mnohokrát nabídli, že nás rádi podpoří, bude-li třeba, spustili jsme to. Kdyby klip nevznikl, byla by to obrovská škoda…“ shrnuje Zeller.

Vstupenky na koncert 5. 5. v Rock Café kupujte zde:
www.rockcafe.cz/cocotte-minute-cerny-saty-fans-release-party

Pokud chcete podpořit kapelu jinak, objednejte si nový merch – Republika Czeko na www.zllo.cz.

Související odkazy:
www.cocotteminute.org
www.facebook.com/CocotteMinuteBand
www.instagram.com/cocotteminute


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 752

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *