RockShock

Internetový rockový magazin

Kanadští Chester Doom vydávají Not Far Behind, singl inspirovaný odolností ukrajinského lidu

Text: Collapse Agency

CHESTER DOOM, rostoucí rocková kapela z Halifaxu, právě vydala nejnovější singl Not Far Behind, který slibuje, že bude hitem u milovníků hudby po celém světě.

Píseň napsal na začátku roku 2022 zpěvák Josh Best, když se zotavoval z covidu a sledoval odvíjející se události války na Ukrajině. Best se inspiroval odolností ukrajinského lidu, který čelil nesmírným těžkostem, ale přesto si dokázal udržet naději.

V klipu Not Far Behind Best ukazuje ten pocit naděje a odolnosti a vytváří silný a emotivní příběh o vytrvalosti tváří v tvář nepřízni osudu. Skladba je komentářem síly lidského ducha a připomínkou toho, že bez ohledu na to, jak temné se mohou věci zdát, nikdy nejsme skutečně sami.

S působivým rytmem, vzletnými vokály a nezapomenutelnou přitažlivostí bude Not Far Behind jistě dobře rezonovat mezi publikem všech věkových kategorií a kultur. Píseň nabízí charakteristický zvuk Chester Doom, tedy směs klasického rocku a moderní alternativy, která si získala fanoušky po celém světě.

Zpěvák Chester Doom Josh Best k novému singlu uvedl: „Tato píseň je pro mě opravdu osobní a myslím, že promlouvá k mnoha lidem, kteří si prošli těžkými časy. Chtěli jsme vytvořit něco, co by lidi pozvedlo a připomnělo jim, že nejsou sami. Jsem opravdu hrdý na to, jak se nám to povedlo, a nemůžu se dočkat, až to lidé uslyší.“

Not Far Behind je nyní k dispozici na všech hlavních streamovacích platformách a Chester Doom se chystá vystoupit s novým singlem na nadcházejících show a festivalech po celé Kanadě. Se svým jedinečným zvukem a silným poselstvím jsou Chester Doom kapelou, která jistě trvale zasáhne do hudebního světa.

Not Far Behind na Spotify – wwwopen.spotify.com

Související odkazy:
www.chesterdoom.com
www.facebook.com/ChesterDoom


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 640

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *