RockShock

Internetový rockový magazin

Kanadská kapela Chester Doom znovuobjevuje klasiku Leonarda Cohena s novou verzí Everybody Knows

Text: Collapse Agency

Kanadská rocková kapela CHESTER DOOM oznámila vydání své elektrizující verze klasického hitu Leonarda Cohena Everybody Knows. Toto silné kytarové ztvárnění nadčasové melodie předvádí s charakteristickým zvukem kapely a intenzivní vášní pro rockovou hudbu.

„Jsme nadšeni, že můžeme do této ikonické písně vnést vlastní nádech,“ říká zpěvák Josh Best. „Chtěli jsme vzdát hold původní verzi Leonarda Cohena a zároveň ji dát vlastní otisk, a myslím, že se nám to s tímto coverem podařilo.“

Verze písně Everybody Knows od Chester Doom naplňuje klasickou skladbu jejich vysoce energickým stylem a syrovou, nespoutanou vášní, díky čemuž je známá a svěží zároveň. Fanoušci klasické i moderní rockové hudby ocení toto nabité pojetí nadčasové klasiky.

„Tato píseň byla vždy jednou z našich oblíbených a jsme nadšeni, že se můžeme o naši verzi podělit s fanoušky Chester Doom a Leonarda Cohena,“ dodává kytarista Patrick Blackie.

Everybody Knows na Spotify – www.open.spotify.com

Chester Doom, založená v Halifaxu, je energická rocková kapela známá svými elektrizujícími živými vystoupeními a intenzivní vášní pro hudbu. Se svým silným zvukem a syrovou energií se rychle etablovala jako jeden z nejvíce vzrušujících nových rockových počinů na současné scéně.

Související odkazy:
www.chesterdoom.com
www.facebook.com/ChesterDoom


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 732

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *