RockShock

Internetový rockový magazin

Trinitum vysílají do vesmíru na frekvenci 600 MHz další ochutnávku nové tvorby

Text: Jiří Olszar

Jak jsme již loni v prosinci informovali, ostravská elektrorocková skupina Public Relations se uložila patrně k definitivnímu spánku. Ale tři členové – Marek Konečný (bicí), Jiří Sosik (kytara) a Tomáš Klos (baskytara) – své tvůrčí nápady nechtěli nadobro pohřbít, a tak světu představili zcela nové seskupení TRINITUM. A právě v prosinci uvedli i svůj první video singl Ne (www.youtube.com), který odstartoval novou éru zkušených muzikantů.

A jen před pár dny se přihlásili o slovo s další novinkou, kterou pod názvem 600 MHz představili opět i v klipové, poloanimované podobě. Podobně jako v předchozím případě i tentokrát je sound singlu kytarově drsnější, byť s lehkým podbarvením klavíru. Tentokrát se ponořili do vesmírného tématu a na své oblíbené frekvenci, která je jak známo (zatím) vyhrazena pro bezdrátovou audio techniku, vysílají poselství k mimozemským civilizacím, které ale stále mlčí.

Trinitum ale rozhodně nemlčí a dál vysílají své hudební poselství všem pozemšťanům. Nezapomeňte tedy sledovat jejich internetové profily, aby vám neunikly další připravované novinky!

Související odkazy:
www.trinitum.cz
www.facebook.com/trinitumofficial
www.instagram.com/trinitumofficial
www.youtube.com/@trinitumofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1300

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *